Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

У Києві почнуть пускати у транспорт лише по спецспропускам з 23 березня. ВІДЕО

У Києві вводять нові обмеження на перевезення пасажирів під час карантину для запогінання поширенню коронавірусної інфекції. Так, із понеділка, 23 березня, пасажирський транспорт Києва буде перевозити тільки співробітників критичної сфери.

Про це повідомив мер Віталій Кличко у своєму відеозверненні.

«23 березня громадський транспорт столиці буде перевозити тільки тих пасажирів, які їдуть на підприємства, які забезпечують критично важливі сфери життя міста», — сказав він.

За його словами, йдеться про медиків, рятувальників, правоохоронців, фахівців сфери житлово-комунального господарства, продавців продуктових магазинів і аптек, а також співробітників стратегічних підприємств.

«Для таких перевезень розробляються маршрути громадського транспорту. Їздити в транспорті вони зможуть тільки за наявності спеціальної перепустки. Всі інші користуватися громадським транспортом на час обмежень не зможуть», — додав Кличко.

Мер Києва також закликав жителів Києва залишатися вдома.

«Заклики залишатися вдома означають залишатися вдома. Не треба влаштовувати шашликів у парку, вести дітей на дитячі майданчики, гуляти компаніями. Ваше здоров’я у ваших руках. Якщо ви думаєте, що загроза вірусу — це казка, подивіться відеокадри з Італії, де відбувається жахлива трагедія», — резюмував він.

Станом на ранок суботи, 21 березня, в Україні зафіксовано 41 пацієнта з COVID-19: Чернівецька область — 25 випадків (1 летальний), Київська область — 3, Житомирська область — 2 (1 летальний), Дніпропетровська область — 2, Івано-Франківська область — 2 (1 летальний), Донецька, Львівська, Харківська, Тернопільська області — по одному випадку, Київ — 3 випадки.

В Україні до 3 квітня ввели загальнонаціональний карантин. Низка міст закрила всі місця масового відвідування, крім аптек, магазинів та АЗС.

З 16 березня в рамках протиепідемічних заходів по всій країні закриті метрополітени в Києві, Харкові та Дніпрі, а також припинено міжміське і міжобласне сполучення.

 

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

Зникли трирічні Аліса та Артем у одному з селищ Ковелського району Волинської області. До поліції звернулися батьки двійнят, які повідом...

Шістнадцятирічна Ксенія Зелена, сімнадцятирічний Дмитро Горбунов та шістнадцятирічна Анастасія Похилюк, усі ці діти зникли на тимчасово ...

17-го лютого Аліна відпочивала з друзями на природі поблизу села Угриничі. Близько 14-ї години дівчина відійшла у ліс, однак назад не по...

X