Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

Дружина харківського чиновника, хвора на коронавірус, буде лікуватися у Києві

Харківянка, яка заразилася коронавірусом, проте перебуває на разі у Києві, виявилася дружиною заступника голови Харківської облради Володимира Скоробагача. Це 37-річна Вікторія Скоробагач.

Про це повідомила прессекретар чиновника Вікторія Петрухіна , передає "Інтерфакс-Україна".

Вона уточнила, що коронавірус було підтверджено у дружини заступника голови Харківської облради. Жінка перебуває у Києві.

“Вона вдома на самоізоляції, почувається добре. Вчора ще раз здала тест”, – сказала прес-секретар депутата.

За її словами, самого Скоробагача госпіталізували в Києві. На разі тестами у нього не підтверджено Сovid-19, проте напередодні він ще раз здав аналізи.

«У понеділок відчув різке погіршення самопочуття (підвищена температура, яка не збивається, слабкість) і самоізолювався. Він здав кілька тестів на COVID-19, поки всі негативні. Вчора ввечері він відчув себе гірше, і його госпіталізували», – сказала Петрухіна.

Вона уточнила, що на початку березня Скоробагач був в Німеччині, де проходив реабілітацію. Він був у Харкові до кінця минулого тижня, а потім поїхав до Києва. Там він відчув нездужання, після чого самоізолювався.

Нагадаємо, у п'ятницю ввечері Міністерство охорони здоров'я повідомило про перший підтверджений випадок COVID-19 у Харківській області. Трохи пізніше того ж дня глава Харківської облдержадміністрації Олексій Кучер повідомив, що коронавірус підтверджений у 37-річної харків'янки, яка повернулася 11 березня з Франції і з того моменту перебуває на території Київської області.

У пресслужбі облдержадміністрації повідомили, що жінка буде проходити лікування у Києві.

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Вночі о 03:48 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Чечелівська Новокодацького району міста Дніпро. По...

Шістнадцятирічна Анастасія Кучеренко, дванадцятирічна Сюзана Осман та п’ятнадцятирічна Ангеліна Панфілюк. Усі ці дівчата зникли на тимча...

До відділу №2 Полтавського районного управління поліції надійшло повідомлення від медиків про загибель шестирічного хлопчика у селі Твер...

X