Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

У заступника голови Харківської облради підтвердили коронавірус

Заступник голови Харківської облради Володимир Скоробагач, у дружини якого в п'ятницю був підтверджений COVID-19, також хворий коронавірусом. Про це Vgorode повідомила прес-секретар депутата Вікторія Петрухіна.

За її словами, вірус був виявлений після повторного аналізу. Зараз депутат знаходиться в київській лікарні. У нього пневмонія.

Відомо, що Володимир Скоробагач був в Європі на початку березня. Коли повернувся, ходив на роботу до облради, а потім відчув нездужання. 20 березня він вирішив самоізолюватись і чекав результати тесту з Німеччини, не довіряючи проведеним в Україні, повідомляє KHARKIV Today.

"Санітарна служба провела обробку кабінету Володимира Івановича і тих приміщень, де він бував останні пару тижнів. Встановлено коло осіб, з якими він безпосередньо контактував, це 9 осіб, всі вони пішли на самоізоляцію. Частина апарату переведена на дистанційну роботу", - повідомив  керівник прес-служби облради Володимир Дягілєв.

Заступник голови Харківської облради полетів до Європи, коли там уже була епідемія коронавірусу. Розповів журналістам,  що літав сам, в лікарню, поїздка не була робочою. Через 9 днів піднялася температура і збити її було практично неможливо. З тих пір він здав 4 тести на коронавірус. Все - негативні.

Щоб остаточно зняти діагноз (за протоколом ВООЗ, має бути 2 негативні результати), Скоробагач купив тест в київській клініці за 15 000 гривень і відправив його до Німеччини. Він виявився позитивним.

Кореспондент Суспільного намагався поспілкуватися із заступником голови облради телефоном. Володимир Скоробагач сильно кашляв і поскаржився на погане самопочуття.

За день до того, як чиновнику стало погано, він опублікував пост в Facebook про важливість самоізоляції, якої сам спочатку не дотримувався.

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Харківська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинили...

О 10:49 до оперативно-диспетчерської служби Білоцерківського району надійшло повідомлення про те, що річці Рось в м. Біла Церква потонув...

Внаслідок детонації піротехнічного засобу двоє хлопчиків, 7 та 8 років, отримали опіки. Правоохоронці оглянули місце події та вилучили в...

X