Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

Нардеп Лерос оприлюднив нові плівки про «торгівлю посадами». ВІДЕО

Для перегляду відео натисніть на зображення

Нардепутат від фракції «Слуга народу» Гео Лерос опублікував новий пакет документів і відео, які нібито підтверджують причетність брата глави Офісу президента Дениса Єрмака до продажу посад у державних органах.

Про це Гео Лерос написав на своїй сторінці в Facebook, прикріпивши відповідні документи і відео.

Йдеться про призначення на посаду президента НАЕК «Енергоатом» Володимира Купчака.

«Даю факти корупції за призначенням Купчака на Енергоатом. Подивіться уважно, хто його лобіював в офіційному зверненні на прем’єр-міністра, що відповідає відео, яке я також додаю, де люди, пов’язані з Денисом, обговорюють, як візьмуть з Купчака за посаду 5 (схоже, що мільйонів)», – написав Лерос.

Також нардеп заявив, що в даний момент Купчака хочуть призначити віце-президентом «Енергоатому», тому що «у нього недостатньо стажу».

Водночас нардеп опублікував фотографії документів і відеозапис, на якому чутно розмову про призначення Купчака в «Енергоатом».

При цьому нардеп Лерос попросив НАБУ про охорону, передають «Українські новини». Зі слів Лероса, його прохання поки не розглянуто, тому він ще не знаходиться під охороною НАБУ.

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

На спецлінію “101” надійшло повідомлення про те, що в селищі Кельменці Кельменецької територіальної громади, під час проведення ремонтни...

До оперативно-диспетчерської служби Бориспільського району надійшло повідомлення про те, що теличка потрапила в пастку, а саме впала в о...

Об 11:26 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у Вінниці на вул. Лебединського горить житловий будинок.  Пр...

X