Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Два навмисні вбивства розкрили поліцейські у Донецькій області

Смертельне вогнепальне поранення отримала жителька Бахмута, а маріуполець був вбитий від ударів ножем. Обидва підозрювані у злочинах намагалися уникнути покарання, один навіть втік до іншої області. Наразі зловмисники затримані, їм загрожує до 15 років позбавлення волі.

На лінію 102 надійшло повідомлення про те, що в одному з приватних будинків у Бахмутському районі виявлено ттыло жінки.

За вказаною адресою поліцейські виявили тіло 48-річної мешканки з вогнепальними пораненнями. Оперативники встановили свідків та з’ясували обставини злочину.

Встановлено, що напередодні ввечері потерпіла разом з трьома чоловіками вживала спиртні напої. Між нею та знайомими розв’язалася сварка. Один з гостей дістав вогнепальну зброю та вистрелив у бік жінки, завдавши їй смертельні тілесні ушкодження. Зрозумівши, що накоїв, чоловік покинув місце злочину та намагався уникнути покарання, виїхавши в інший бік держави.

Працівники карного розшуку поліції Бахмута негайно розпочали пошук фігуранта. За допомогою колег із Полтавської області оперативники затримали 25-річного чоловіка в одному з населених пунктів Полтавщини.

До поліції Маріуполя також надійшло повідомлення про виявлення тіла людини без ознак життя від співробітників меддопомоги.

Слідчо-оперативна група встановила, що загиблим є 30-річний місцевий мешканець. На тілі останнього експерт виявив 6 колото-різаних поранень.

Поліцейські встановили, що загиблий перебував у гостях в своєї сусідки разом з невідомою йому компанією. З одним із незнайомців у чоловіка виник словесний конфлікт. Зловмисник виманив потерпілого на вулицю для розмови. З часом між ними зав’язалася бійка, а далі чоловік отримав смертельні удари ножем.

У скоєнні тяжкого злочину співробітники Лівобережного відділення поліції викрили 33-річного місцевого жителя. За декілька годин патрульні поліцейські відшукали його на одній з вулиць району.

Зловмисники затримані.

Наразі тривають слідчі дії, призначено ряд судових експертиз.

 За матеріалами ВК ГУНП у Донецькій області

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Донецька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "▪️01:17 м. Харків. Окупанти завдали ударів «шахедами». Вна...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби під ворожим вогнем опинилися Херсон, Анто...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 246 разів ударили по Запорізькій обла...

Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: "▪️Цієї ночі в Павлоградському районі оборонці збили 5 ...

Розпочалася вісімсот перша доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби відбулося...

X