Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Рівному п’яний дебошир побив сімейну радницю під час візиту до багатодітної родини. ФОТО

Конфліктом і бійкою закінчився візит до багатодітної родини для сімейної радниці та депутатки міської ради. Інцидент трапився 22 квітня у Рівному на вулиці Соборній.

До квартири 33-річного рівнянина в гості прийшли подруга і товариш та сіли випивати. А в сусідній кімнаті перебувала 34 жінка, яка винаймала житло із 4-ма дітьми: 16-ти, 11-ти, 6-ти та 4-х років.

Саме під час застілля до них навідалися сімейна радниця та депутатка міської ради, які близько року опікуються багатодітною родиною.

Коли жінки зробили зауваження відпочиваючим, виник конфлікт: 33-річний господар квартири почав агресивно себе поводити, виражатися нецензурною лайкою на адресу жінок та двічі вдарив 40-річну сімейну радницю по руці.

На місце події прибула слідчо-оперативна група, патрульна поліція, та спецпризначенці.

Коли ж на місце події прибула поліція, чоловік втік. Нині його розшукують.

Про погрози ножем і обіцянку «скинути з балкона» розповіла на своїй сторінці у Facebook і сама сімейна радниця Любов Романюк.

«Вчора було як ніколи страшно...Але ж ми їхали на дві секунди, привезти продукти і пригорнути дітей... ця родина стала для нас особливою. Стільки болю зазнали старші діти, стільки нерозуміння в очах менших...Запах алкоголю в коридорі відразу змусив серце калататися. На кухні якісь чоловіки, алкоголь, сигаретний дим. Діти і з переляканими очима мати», - написала вона.

Жінка також розповіла про погрози від пяного дебошира.

«Нас то не випускали з помешкання, то намагалися виставити за двері, погрожували ножем, обіцяли скинути з балкона, поливали матами, дихаючи в обличчя своїм тошнотворним перегаром... таку бурхливу реакцію викликало просте зауваження... бо у квартирі були діти!»- зазначила Любов Романюк.

За фактом нанесення тілесних ушкоджень сімейній радниці розпочато досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 125 Кримінального кодексу України.

Усі четверо дітей та їх матір внаслідок сутички не постраждали. Нині вони мешкають у іншій квартирі.

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Рівненська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "00:39 Основ’янський район м. Харків. Внаслідок ударів «Шах...

Про це голова Заапорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 345 разів ударили по Запорізькій обл...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинили...

Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: "Вночі ворог атакував область "шахедами". Бійці ПвК «Сх...

У ніч на 5 травня 2024 року російські окупанти атакували з північного та південного напрямків 24-ма ударними БпЛА типу «Shahed-131/136»....

X