Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Хотів встановити свої порядки: на Закарпатті затримали кримінального авторитета і рецидивіста із Вірменії. ВІДЕО

Кримінальний «авторитет» із Верменії планував контролювати злочинні групи на Закарпатті в Україні.

55-ти річний  чоловік збирав навколо себе своїх прихильників з кримінального середовища та планував взяти їх під свій «дах». Однак його плани провалилися і його затримала поліція.

У 2019 році за порушення міграційного законодавства його було затримано і видворено за межі України. Крім того, йому на 5 років заборонили в’їзд.

Однак, виявилося,  що людина з такими даним через офіційні пункти пропуски на територію нашої країни не виїжджала. Тож українські правоохоронці відправила відповідний запит до колег з Вірменії, аби дізнатися, яким чином чоловік потрапив до України.

Як  зясувалося, рішення суду про видворення неодноразово оскаржували у судах його представники, що затягувало процес, але вже у серпні минулого року «авторитет» примусово покинув територію.

За інформацією оперативників, чоловік перетнув кордон через пункт пропуску у Чернівецькій області, надавши при цьому підроблений паспорт. Відповідь іноземних колег на український  запит тільки підтвердила цю інформацію.

Як би там не було, перебуваючи в Україні нелегально,  «авторитет» планував взяти під свій, так званий, кримінальний контроль регіон. Аби його не затримали, чоловік довго не залишався на одному місці й кожні 3-4 дні змінював місця проживання, тому затримати його було непросто.

Незважаючи на заходи конспірації, авторитета все ж таки вдалося вистежити. Операцію із затримання провели напередодні спільно із прокуратурою і спецпідрозділом патрульної поліції ТОР.

Стало відомо, що чоловік має за плечима немалий тюремний досвід – 12 років позбавлення волі. Свого часу за свої «досягнення» отримав від «злодія в законі» певний статус у злочинному світі.

Наразі в обласній міграційній службі щодо чоловіка склали адміністративні протоколи. Найближчим часом буде вирішено питання щодо його примусового видворення з території України.

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Закарпатська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "▪️01:17 м. Харків. Окупанти завдали ударів «шахедами». Вна...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби під ворожим вогнем опинилися Херсон, Анто...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 246 разів ударили по Запорізькій обла...

Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: "▪️Цієї ночі в Павлоградському районі оборонці збили 5 ...

Розпочалася вісімсот перша доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби відбулося...

X