Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Жахливе вбивство у Харкові: неадекватна жінка бігала вулицею з пакетом із відрізаною головою своєї дитини. ВІДЕО

Увага! Відео може містити сцени жорстокості чи насилля

Страшну картину спостерігали жителі Харкова сьогодні під ранок. Вулицею Полтавський шлях розгулювала повністю оголена жінка із підозрілим закривавленим пакетом. Про це очевидці повідомили у поліцію.

Правоохоронці прибули на місце події близько 6-ї години. Жінка явно була у неадекватному стані, на її тілі були сліди крові, у руках ніж, а поряд пакет.

Затримати жінку, виявилося, непросто, вона кидалася з ножем. За нею ганялося 4 екіпажі та з десяток правоохоронців.

Вже після затримання поліцейські заглянули у пакет і вжахнулися – там була людська голова. 

Будь-що пояснювати та розповідати працівникам поліції жінка відмовилася. Для з’ясування обставин події її доставили до Холодногірського відділу поліції.

Виявилося, що голова, яка була в пакеті у неадекватної, належить її 13-річній дочці Христині.

Обезголовлене тіло дитини вдома виявив її дядько і заявив згодом у поліцію. На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції.

Особу жінки встановили. Нею виявилася 38-річна жителька села Подвірки Тетяна Янова. Жінка мешкала разом із 40-річним братом і донькою в одному будинку на вулиці Кооперативна, але мали різні входи.

Дядько вбитої дівчинки розповів поліції про взаємини в родині та про те, як жили жінка та її покійна дочка, повідомляється у телеграм-каналі «Харків 1654».

За його словами, сім'я була бідною, але жінка постійно працювала.

Сусіди трагедією шоковані, відгукуються про мати як цілком нормальну і адекватну, без шкідливих звичок, а загибла дівчинка була доглянутою і завжди гарно виглядала.

У поліції зясувалося, що жінка не була під дією наркотиків чи алкоголю.

За вказаним фактом слідчі Дергачівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за п.2 ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Це умисне вбивство малолітньої дитини.

Досудове розслідування здійснюється під процесуальним керівництвом обласної прокуратури. Зараз триває огляд місця події.

Жінку затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. З нею працюють слідчі. Усі обставини встановлюються.

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Харківська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Загалом на цей час окупанти здійснили 58 спроб витіснити наших воїнів із займаних позицій. Ще продовжуються бойові зіткнення на 17 ділян...

До поліції Полтавщини 20-го травня близько 08:30 надійшла інформація про пожежу в одному з будинків по вулиці Миру міста Горішні Плавні....

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури чоловіку повідомлено про підозру у несанкціонованому поширенні інформації п...

"▪️ 15:23 м. Харків. територія Центрального парку культури та відпочинку. Внаслідок обстрілу було пошкоджено: будівлю кінотеатра, паркан...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинили...

X