Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

У Харкові поліцейські провели операцію із затримання чоловіка з …іграшковим автоматом. ВІДЕО

Для перегляду відео натисніть на зображення

Увага, на відео присутня ненормативна лексика

У Харкові на Московському проспекті кілька екіпажів патрульних з'їхалися, щоб затримати чоловіка з автоматом на автомобілі. Але автомат виявився… іграшковим.

Помилкову тривогу підняв спецпризначенець, який був в цей час у цивільному одязі, повідомляє канал objectiv.tv.

Під час спроби затримання у салоні авто перебував 3-річний син водія і, до того ж власник «зброї»., який, не на жарт, перелякався, коли їхнє авто почали «штурмувати» правоохоронці.

Інцидент стався 14 травня. Кілька відео події, знятих з різних точок спостереження, розійшлися у соцмережах.

На відео видно, що спецназівець разом із патрульними намагається затримати «злочинця».  Він запевняв, що водій із пістолета цілився у людей на вулиці. Та коли відкрили дверцята авто, побачили, що в салоні лежить іграшковий автомат.

Зрозумівши свою помилку, він спочатку намагається погрожувати водієві, а потім швидко сідає у свій автомобіль та їде з місця події.

За словами батька, після такої «гри», його син досі не може оговтатись, і він вважає спецпризначенця неадекватним, тому поскаржився в правоохоронні органи.

У поліції заявили, що внаслідок подальшої перевірки з'ясувалося, що  чоловік, який викликав патрульних, - заступник командира батальйону №2 полку поліції особливого призначення Головного управління Національної поліції в Харківській області.

«Зараз усі обставини інциденту встановлюються в рамках службового розслідування, призначеного за розпорядженням начальника обласного главку поліції. У разі доведення провини правоохоронця, він буде притягнутий до дисциплінарної відповідальності», - сказали в поліції.

 

 

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Харківська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинили...

О 10:49 до оперативно-диспетчерської служби Білоцерківського району надійшло повідомлення про те, що річці Рось в м. Біла Церква потонув...

Внаслідок детонації піротехнічного засобу двоє хлопчиків, 7 та 8 років, отримали опіки. Правоохоронці оглянули місце події та вилучили в...

X