Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

Під стінами Кабміну протестували батьки та працівники дитячих садочків. ФОТО

«Батькам – садочки» – акція протесту під таким гаслом пройшла сьогодні під будівлею уряду. На мітинг зібралися молоді батьки і співробітники дошкільних навчальних закладів, повідомляє телеграм-канал  Pavlovsky News.

Мітингувальники вимагали відкрити дитячі садки, щоб батькам було куди подіти своїх дітей, а вихователі - приступили до роботи.

Активісти вийшли на вулицю з плакатами "Дитина хоче істи. Треба вийти на роботу", "За що жити нашим дітям", "Відкрийте садочки" тощо.

Зазначається, що водночас гострою є проблема у батьків дітей з особливими освітніми потребами, яким потрібна постійна корекція із залученням фахівців.

Учасники стверджують, що в дитсадках дотримуватимуться всіх карантинних заходів обережності.

Нагадаємо, напередодні в Міністерстві охорони здоров'я винесли на громадське обговорення пропозиції щодо умов, за яких найближчим часом зможуть запрацювати дитячі садочки. Серед них – відсутність іграшок, килимів та рушників, має вимірюватися температура та проводитися регулярна дезинфекція.

 

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

О 12:26 до оперативно-диспетчерської служби Бучанського району надійшло повідомлення про пожежу в с. Немішаєво по вул. Південна. На м...

До Служби порятунку «101» у Прилуцькому районі звернувся мешканець с. Ковтунівка Яблунівської територіальної громади з проханням допомог...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинили...

X