Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Терориста, який захопив бізнес-центр у Києві, затримав спецназ СБУ. ВІДЕО. ОНОВЛЕНО

Спецназ СБУ “Альфа” взяв штурмом і затримав терориста, який погрожував підірвати бізнес-центр “Леонардо”.  

У мережі з’явилося відео спецоперації.  На кадрах видно, як спецслужби раптово вриваються до приміщення банку, де знаходився терорист і керівник відділення.

Нагадаємо,  сьогодні у центрі Києва невідомий чоловік погрожував підірвати бомбу в приміщенні бізнес-центру «Леонардо», що на вулиці Володимирській.

У поліцію зателефонувала  представниця АТ «Універсал Банк» та повідомила, що у відділення зайшов невідомий чоловік віком до 35-ти років, який сказав, що у нього в рюкзаку знаходиться бомба і сам попросив викликати поліцію. Він вимагав виходу у прямий ефір на українському телебаченні.

При цьому працівники банківської установи покинули приміщення, а керівник відділення залишилася за власним бажанням.

На місці події дуже оперативно приїхали всі силові структури: поліція, Нацгвардія, а також рятувальники та швидка. Вулицю Володимирьску перекрито з обох боків.

Із терористом вели перемовини, було введено спецоперацію «Грім». На місце події не пускали журналістів, пропустили лише одну знімальну групу.

Судячи за його соціальними мережами - це психічно неврівноважена особа, написав заступник міністра МВС Антон Геращенко на своїй сторінці у Facebook. 

Як повідомив згодом заступник керівника з питань реформування СБУ Сергій Пунь, спецоперація пройшла успішно.

" З моменту отримання інформації було створено оперативний штаб СБУ та Нацполіції. Після проведення певних заходів в приміщенні залишилася лише одна заручниця і зловмисник. При цьому зловмисник був встановлений. Це Карімов Сухроб Рахманович , 1988 р.н, громадянин Узбекистану. За інформацією, яка була на той момент, у зловмисника була велика спортивна сумка і портфель. При чому від портфеля був якийсь незрозумілий дріт, прив'язаний до його ноги", - розповів Сергій Пунь.

За його словами, щодо чоловіка, який погрожував вибухом у столичному БЦ "Леонардо" розпочато кримінальне впровадження за статтею "терористичний акт".

Більш докладніше дивіться у випуску новин на телеканалі "ЧП-ІНФО" о 19:00.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот дев’яносто четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафі...

▪️ 27 квітня 00:30 м. Харків удар С-300 по території 3-ї психлікарні. Внаслідок обстрілу пошкоджено вікна, дах та внутрішнє оздоблення п...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: Минулої доби противник обстрілював Антонівку, Придніпро...

У ніч на 27 квітня 2024 року російські окупанти завдали комбінованого удару по Україні ракетами різних типів. Усього ворог застосував...

За підтримання обвинувачення прокурором Подільської окружної прокуратури м. Києва суд засудив 53 - річного чоловіка до максимального пок...

X