Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Харків’янку, яка відрізала голову власній дочці, визнали неосудною

Жительку Харківщини Тетяна Пьянову, яка відрізала голову своїй дочці, і носила її в пакеті, відправлять не в тюрму, а у психлікарню.

Психіатрична експертиза визнала жінку психічно хворою, тож вона є неосудною. Лікарі дійшли висновку, що жінка "страждає хронічним психічним захворюванням, що позбавляло підозрювану можливості усвідомлювати свої дії".

«Тому суд прийняв рішення примусово госпіталізувати жінку до психіатричного закладу із суворим режимом, - повідомив керівник прес-служби прокуратури Харківської області Дмитро Чубенко, повідомляє телеграм-канал "ТРУХА Харьков".

В даний час Пьянова знаходиться у СІЗО до закінчення терміну на апеляційне оскарження - 30 днів, після чого буде відправлена у психіатричну лікарню.

"За результатами попереднього розслідування даних про причетність інших осіб до цього злочину не встановлено", - повідомив Чубенко.

Раніше Київський районний суд Харкова підтримав клопотання прокуратури про експертизу підозрюваної у вбивстві малолітньої дочки. Підозрювану направили на психіатричну експертизу в Дніпро.

Нагадаємо, що Тетяну П’янову  затримали 30 квітня. Вона була голою, а у руках   тримала пакет із головою своєї 13-річної доньки.

Правоохоронці відкрили справу за статтею про умисне вбивство. Вона передбачає позбавлення волі від 10 років до довічного ув'язнення.

На час досудового розслідування суд помістив Тетяну під варту на 2 місяці без права внесення застави.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Харківська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

У ніч на 27 квітня 2024 року російські окупанти завдали комбінованого удару по Україні ракетами різних типів. Усього ворог застосував...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "Протягом минулої доби на Миколаївщині силами та засобами пр...

Розпочалася сімсот дев’яносто четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої до...

Проь це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій обл...

За процесуального керівництва Дергачівської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушен...

X