Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

У Житомирі рятувальники у задимленій квартирі знайшли тіло загиблого власника. ФОТО

О 05:07 по лінії Служби цивільного захисту надійшло повідомлення про пожежу в п’ятиповерхівці, що по вул.Небесної сотні, 40 у Житомирі. Телефонували стурбовані сусіди, які прокинулись вночі від диму.

За вказаною адресою негайно було спрямовано три відділення рятувальників. З’ясувалось, що загоряння виникло в квартирі на п’ятому поверсі, з вікон якої виходив дим.

Але потрапити всередину рятувальники одразу не змогли, адже відчинити вхідні двері їм заважали купи сміття, що було наскладоване по всьому помешканню.

Розібравши його, вогнеборці у апаратах на стиснутому повітрі, зайшли в квартиру. Під час гасіння пожежі в кімнаті вони виявили 51-річного непритомного господаря. Лікарі, які прибули за викликом, констатували його смерть.

Пожежу ліквідовано о 06:00. Внаслідок надзвичайної події  вогнем знищено сміття у квартирі на площі 15 кв.м. Причина займання наразі встановлюється фахівцями.

За матеріалами прес-служби ДСНС у Житомирській області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Житомирська

О 12:26 до оперативно-диспетчерської служби Бучанського району надійшло повідомлення про пожежу в с. Немішаєво по вул. Південна. На м...

До Служби порятунку «101» у Прилуцькому районі звернувся мешканець с. Ковтунівка Яблунівської територіальної громади з проханням допомог...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинили...

X