Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

Російську пропаганду можна зменшити, розширивши повноваження Нацради, - лідер «С14». ВІДЕО

Законопроєкт про медіа, який мають намір розглянути і ухвалити у Раді, надасть Нацраді з питань телебачення і радіомовлення правові інструменти ефективно боротися з російською пропагандою як на телебаченні, так і в Інтернеті.

Принаймні на це сподіваються у такій націоналістичній організації, як «С 14».

Про це розповів у коментарі «Магнолія-ТВ» її очільник Євген Карась.

«Ми бачимо розгул і безкарність проросійських медіа і безпорадність державних органів навіть там, де це всі розуміють, ми це бачимо. На мою думку, повноваження Нацради треба збільшити», - сказав він.

На думку політичного діяча, закон не зачепить свободу слова в Україні, і до закону можна буде вносити поправки, якщо таке станеться.

«Я виступаю за жорсткішання у цій сфері. Свободу слова у нас не заберуть. У нас у суспільстві вона цінується. Якщо цей закон буде зачіпати звичайні українські медіа, однозначно суспільство буде жорстко реагувати і змусить депутатів поправки до закону прийняти і там його змінити. Я не вірю, що можна у нас забрати свободу слова і я не дам цього зробити», - зазначив Карась.

Праворадикал переконаний, що наразі з боку Нацради немає загроз свободі слова. У цьому він переконався, беручи участь у засіданнях національного регулятора.

«Як учасник цих засідань, я не бачив спекулювань з боку держави в цих питаннях, тому я думаю, що перестороги тут зайві і в цілому є позитивні зрушення», - додав лідер «С 14».

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

Близько 03:00 години, до поліції надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку в селі Діброва Фастівського району. Попередньо...

Зникли трирічні Аліса та Артем у одному з селищ Ковелського району Волинської області. До поліції звернулися батьки двійнят, які повідом...

X