Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Львівщині дивом вижила собака, яку жорстоко побили школярі. ВІДЕО

Жахливі картини знущань над твариною потрапили на очі поліцейським Львівщини під час моніторингу соціальних мереж.  У місті Броди невідомі запхали  собаку в мішок та жорстоко побили її.

На кадрах було видно, як нелюди тримають мішок з собакою і б'ють її, а дитячий голос вимагає іншого учасника відео продовжувати бити тварину.

Невдовзі поліцейські  встановили особи зловмисників – ними виявились 16-річний  хлопець  та 14-річна  дівчинка, обоє мешканці Бродівського району.

Підлітки розповіли, що події розгорталися 23 грудня ввечері. На сміттєзвалищі неподалік  одного з сіл району школяр поклав собаку у мішок і бив її металевою трубою. Очевидцем події була його знайома.

Юний живодер в Instagram повідомленнях пояснив, що знущався з собаки, бо вона начебто покусала людей, а ті попросили за пачку цигарок її «провчити».

Правоохоронці розшукали чотирилапу. На щастя, вона була живою. Покалічену тваринку доставили у ветеринарну лікарню.

Як інформують «Броди online» собака перебуває у Радивилівському тваринному центрі. Там ветеринари встановили, що в неї рвані рани, гематоми вушних раковин, кістки кінцівок цілі — без переломів, однак є ймовірність внутрішньої кровотечі.

Тваринку виходили. Мало того, вона вже почала ходити, втім постраждалій, за словами ветеринарів, ще знадобиться реабілітація, повідомляє «Львівська варта»

Наразі в поліції розпочато кримінальне провадження. Справу розслідують як жорстоке поводження з тваринами. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті -  обмеження волі на строк до трьох років.  Досудове розслідування триває.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Львівська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "▪️10 травня 03:20 м. Харків. Внаслідок ворожого ракетного ...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинили...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Одну жінку поранено під час ворожого РСЗВ-обстрілу по Запорі...

У ніч на 10 травня 2024 року противник застосував десять ударних БпЛА типу «Shahed-131/136» із території тимчасово окупованого Криму та ...

Розпочалася вісімсот сьома доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби відбулося...

X