Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

На Рівненщині поліцейські врятували життя чоловіку, якого раптово схопили судоми в дорозі. ВІДЕО

На службі поліцейський завжди повинен бути готовим до дій у будь-яких ситуаціях, чи це злочин чи надання невідкладної допомоги громадянам. 

У селищі Гоща патрульні Василь Янко та Владислав Денисюк саме оформляли адмінматеріали на водія, який порушив правила зупинки транспортного засобу, як у цю мить життєво необхідна допомога знадобилася іншому чоловікові. 

Місцевий житель переходив проїзну частину і йому раптово стало погано: чоловік впав посеред дороги. 

Поліцейські не розгубилися, підбігли, поклали постраждалого на бік, зафіксували у положенні і поклали руку під голову, аби він не травмувався. Чоловіка ймовірно, схопили судоми, але він почав дихати.

«Швидка» приїхала за лічені хвилини. Чоловік тоді уже опритомнів і зміг самостійно сісти у карету «швидкої». В подальшому ним уже опікувалися лікарі.

Поліцейські не вважають свій вчинок особливим, бо розуміють, що у наш час 
будь-яка хвороба підступна і її симптоми можуть проявитися у будь-яку хвилину. А от здобуті знання і навички під час навчань — знадобилися однозначно.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Рівненська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинили...

О 10:49 до оперативно-диспетчерської служби Білоцерківського району надійшло повідомлення про те, що річці Рось в м. Біла Церква потонув...

Внаслідок детонації піротехнічного засобу двоє хлопчиків, 7 та 8 років, отримали опіки. Правоохоронці оглянули місце події та вилучили в...

X