Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

У Чернівцях здійснили останню мрію хлопчика, смертельно хворого на рак. ВІДЕО

У Чернівцях волонтери і поліцейські об’єдналися, аби втілити у життя мрію онкохворого хлопчика, який помирає.

10-річний Олександр Андрійчук із Кіцманського району декілька років хворіє на рак. Мама обійшла з ним усіх можливих лікарів. У хлопчика пухлина мозку з метастазами, діагноз – медуллобластома.

На жаль, лікарі вже безсилі йому допомогти, хвороба досягла четвертої стадії розвитку. Та у дитини є мрія – стати поліцейським.

Історію Сашка сколихнула всю Україну, на неї у соцмережах відреагували сотні поліціантів з усієї країни. За вихідні йому пошили спеціальну іменну форму зі спецжетоном.

І вже 15 лютого, близько сотні правоохоронців із Чернівецької та Івано-Франкіської областей вирішили прийти у гості до Сашка і зробити йому сюрприз прийняти до лав поліції.

Йому подарували форму і жетон, після чого запросили на вулицю. Там усі правоохоронці зустріли його оплесками і провели обряд посвяти до своїх лав. Потім хлопчик обрав авто, на якому здійснив своє перше справжнє патрулювання.

Хлопчик перебуває наразі у центрі «Місто добра» - центру, де матері з дітьми можуть перебувати у складних умовах, де роблять усе, аби останні дні він проживав щасливо.

Повернутися після лікарень додому мама з хлопчиком не можуть. Жінка з дітьми потерпали від домашнього насилля. Чоловік випивав і знущався над ними. Тому вони опинилися у «Місті добра», пише видання "Шпальта".

При цьому волонтери все ж не втрачають надії, що з хлопчиком станеться диво чи знайдеться чудо-лікар, який дасть дитині надію.

"Після відвідин Сашка поліцейські роз’їхалися по своїх підрозділах нести службу, але наші серця залишилися там, з цим маленьким і відважним хлопчиком. І в кожного з нас з’явилася своя мрія – нехай станеться диво і Сашко одужає", - зазначили в поліції. 

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Чернівецька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

О 12:08 до оперативно-диспетчерської служби Білоцерківського району надійшло повідомлення про пожежу за адресою: с. Ненадиха, вул. Садов...

Вранці до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі двоповерхового житлового будинку, розташованого на вулиці В...

До рятувальників звернулися стурбовані мешканці одного з районів міста Запоріжжя. Громадяни повідомили, що на дереві сидить котик. На...

28 квітня о 20:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загорання житлового будинку на вулиці Призаводській Шевченківськог...

Поліцейські встановлюють обставини нещасного випадку в Запорізькому державному цирку Ситуація сталася під час виконання гімнастичного...

X