Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

Охоронця Генконсульства України в Санкт-Петербурзі поранив ножем агресивний росіянин. ВІДЕО

У Росії напали і завдали ножових поранень коменданту Генерального консульства України.

Про це повідомив в телеграм -каналі журналіст Ігор Соловей.

Напад зафіксували камери відеоспостереження. На кадрах видно, як чоловік стоїть біля дверей, тримаючи у руках пакет і якісь папери. Як тільки відкриваються двері, він різко вихоплює щось і люто завдає ударів ножем, якого, ймовірно, ретельно замаскував.

Співробітники Генконсульства негайно викликали на місце швидку допомогу. До її приїзду інший військовослужбовець надав пораненому всю необхідну первинну медичну допомогу.

В Дежприкордонслужбі підтвердили, що чоловік напав з ножем на прикордонника, коменданта Генконсульства України. Він наніс військовому 2 ножових поранення. Невдовзі на місце прибули слідчі.

Нападником виявився громадянином РФ, 34- річний місцевий житель, який неодноразово був засуджений. Його вже затримали. При цьому він навіть не тікав.

За даними російських ЗМІ, нападник намагався зайти всередину, але його не пустили, тоді той вихопив ножа.

«Попередньо відомо, що він був записаний на прийом в Генконсульство", - розповів речник Держприкордонслужби Андрій Демченко.

На диво, загрози життю українському співробітнику немає. Лише завдячуючи реакції прикордонника, нанесені йому поранення виявилися не смертельними. Його госпіталізували із раною стегна у стані середньої тяжкості.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

X