Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Львові чоловік намагався викрасти з-під школи 6-річну дитину

У Львові невідомий чоловік намагався викрасти 6-річну дівчинку. Все сталося на очах у матері біля школи №82 вранці напередодні.

Як стверджує сама жінка, незнайомець почав чіплятися до них, коли вони заходили на територію школи. Він спробував вирвати дочку з її рук, але йому це не вдалося, пише zaxid.net.

Чоловік втік, а перелякана жінка завела дитину до школи та  викликала поліцію. Згодом першокласницю забрав після школи батько.

Правоохоронці прокоментували інцидент. За їхніми словами, на місце події виїздили поліцейські з різних підрозділів та слідчо-оперативна група.

Посилаючись на слова жінки, там розповіли, що незнайомець навіть взяв дитину на руки, а потім поставив на тротуар, а коли жінка зчинила лемент, ймовірно, злякався і втік.

Адміністрація школи розповіла, що раніше цього чоловіка тут не бачили, допускають, що він може бути неадекватним, а в школі є охорона.

Тим часом правоохоронці визначаються із правовою кваліфікацією події та проводять перевірку - опитують очевидців події, мешканців навколишніх будинків, вивчають відео з камер спостереження, щоб ставноити особу незнайомця. Чоловіка досі не знайшли.

Водночас схвильовані батьки у чатах соцмереж обговорюють цей випадок та закликають пильнувати своїх дітей. Також вчителі та адміністрація школи відтепер наполягають, щоб учні не ходили самі до школи і щоб батьки особисто приводити їх та забирали з уроків.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Львівська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває вісімсота доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафіксовано 97 бойови...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "▪️ За добу ударів по м. Харків не зафіксовано. ▪️ Артил...

Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Кізомис, Станіслав, Велетенське, Садове, Придніпровське, Інженерне, Берислав, К...

Розпочалася вісімсота доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби відбулося 134 ...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 349 разів ударили по Запорізькій обла...

X