Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Херсонщині знайшли тіло 7-річної дівчинки, яку 4 доби шукали всією Україною. ФОТО

Трагедія на Херсонщині. Поліцейські знайшли тіло 7-річної Марії Борисової, яку шукали 4 доби поспіль.

Нагадаємо, маленька жителька села Щасливе зникла ще 7 березня близько 17.30. Дівчинка гралася неподалік дому з друзями. За словами місцевих, дитина пішла на зупинку зустрічати з роботи батька, який їй обіцяв подарунок на 8 березня. З тих пір Марійку не бачили.

На місці події була розгорнута масштабна розшукова поліцейська операція, створено оперативний штаб.

На пошуки дитини задіяли весь особовий склад місцевої поліції, правоохоронців з сусідніх районів, оперативників, кінологів нацгвардійців.

Сотні небайдужих місцевих жителів та мешканців сусідніх сіл відгукнулися на повідомлення про зникнення дитини і брали активну участь у пошуках Марійки.

До Щасливого на допомогу пошуковим групам приїхали волонтери з різних міст України – Дніпра, Харкова, Павлограда. За словами поліцейських, пошукова собака загубила слід дитини на зупинці.

Загони правоохоронців та волонтерів перевіряли кожен клаптик землі в Щасливому та прочесали селище в радіусі 25 км, особливо звертаючи увагу на нежилі приміщення, пустирі, колодязі та лісосмуги. Поля в радіусі 30 км були відстежені квадрокоптером та тепловізором. Поліцейські перевіряли зону Північно-Кримського каналу в зоні 40 км з обох сторін.

Правоохоронці опитали понад 600 мешканців селища та дітей, з якими гралася дівчинка. Найбільшу увагу поліцейські зосередили на раніше засуджених та тих, хто перебуває на обліку у психіатричних лікарнях. Також поліцейські задіяли спеціаліста-поліграфолога.

Дитину знайшли сьогодні на 4-ий  день пошуків під час повторного огляду території населеного пункту.

Тіло зниклої дівчинки поліцейські виявили в закинутому сільськогосподарському приміщенні одного з домоволодінь.

Як повідомила речниця поліції Херсонській області Тетяна Пшонь, тіло дитини знайшли в покинутому приміщенні без даху у поліетиленовому мішку, пише сайт "Сьогодні".

Також речник поліції розповіла Depo.Херсон, що мішок з тілом дівчинки знайшов господар домоволодіння і повідомив про це копам. За його словами, раніше його не було.

Наразі встановлюється причина смерті школярки. Справу перекваліфікували у "вбивство малолітньої дитини". На причетність до злочину перевіряють усіх жителі села.

Тривають слідчо-розшукові дії.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Херсонська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "00:39 Основ’янський район м. Харків. Внаслідок ударів «Шах...

Про це голова Заапорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 345 разів ударили по Запорізькій обл...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинили...

Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: "Вночі ворог атакував область "шахедами". Бійці ПвК «Сх...

У ніч на 5 травня 2024 року російські окупанти атакували з північного та південного напрямків 24-ма ударними БпЛА типу «Shahed-131/136»....

X