Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

У селі на Херсонщині через погану звичку тяжко постраждав чоловік, - ДСНС

На номер Служби 101 м. Олешки надійшло повідомлення про виникнення пожежі у одній з квартир багатоквартирного будинку за адресою: с. Брилівка, вул. Меліораторів.

На місце події одразу ж виїхав черговий розрахунок 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини та місцева пожежна охорона. Першою за вказаною адресою прибула місцева пожежна команда та розпочала пожежогасіння, потім їм на допомогу приєднались олешківські рятувальники.

Спільними зусиллями ліквідували пожежу на площі 6 кв.м. Вогнем знищено речі та меблі в одній з кімнат квартири, поширення пожежі на інші житлові кімнати вдалось уникнути.

Під час з’ясування обставин стало відомо, що на момент виникнення пожежі в кімнаті знаходився 35-річний власник квартири. Запах диму відчули сусіди, вони й винесли з задимленого приміщення чоловіка, викликали рятувальників та швидку.

Ще до прибуття вогнеборців постраждалого чоловіка забрала карета швидкої медичної допомоги. Наразі він перебуває в центральній районній лікарні з  опіками 40 % тіла.

Ймовірна причина пожежі – необережність під час куріння.

За матеріалами прес-служби ДСНС у Херсонській області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Херсонська

Зникли трирічні Аліса та Артем у одному з селищ Ковелського району Волинської області. До поліції звернулися батьки двійнят, які повідом...

Шістнадцятирічна Ксенія Зелена, сімнадцятирічний Дмитро Горбунов та шістнадцятирічна Анастасія Похилюк, усі ці діти зникли на тимчасово ...

X