Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

У Києві патрульні в останню мить зловили за руку, чоловіка, який мало не випав з вікна. ВІДЕО

Неадекватний чоловік налякав напередодні людей на  вулиці Борщагівській у Києві. Він трощив предмети та викидав на вулицю з вікна.

Та, коли  неадекват переліз за огорожу балкона багатоповерхівки, то очевидці зрозуміли, що він, ймовірно, хоче стрибнути донизу і викликали поліцію.

Інспектори Юлія Литвинова та Андрій Гончарук негайно прибули до будинку. Розуміючи, що ситуація критична і рахунок іде навіть не на хвилини, поліцейські щодуху побігли на 4-ий поверх.

Тієї миті, коли чоловік повис на карнизі балкона, патрульний встиг схопити його за руку. У той час Юлія допомогла напарнику тримати чоловіка. Спільними зусиллями його затягнули всередину.

Інспектори передали чоловіка лікарям, які шпиталізували його до лікарні.

Завдяки оперативності й злагодженій роботі патрульних, а також вчасному повідомленню небайдужої громадянки, вдалося врятувати ще одне життя.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

Зникли трирічні Аліса та Артем у одному з селищ Ковелського району Волинської області. До поліції звернулися батьки двійнят, які повідом...

Шістнадцятирічна Ксенія Зелена, сімнадцятирічний Дмитро Горбунов та шістнадцятирічна Анастасія Похилюк, усі ці діти зникли на тимчасово ...

17-го лютого Аліна відпочивала з друзями на природі поблизу села Угриничі. Близько 14-ї години дівчина відійшла у ліс, однак назад не по...

X