Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

На Харківщині під час пожежі загинув чоловік та постраждала жінка

23 березня о 01:40 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному дерев’яному житловому будинку на вул. Набережній, 8 у селищі Дворічна Дворічанського району Харківської області.

До місця пригоди було направлено 2 відділення 14-ї Державної пожежної частини ДСНС. Під’їжджаючи до місця пожежі рятувальники бачили велику заграву. Дах будинку горів повністю на площі 70 кв.м. Розвідка пожежі встановила, що дерев’яні конструкції перекриття в деяких місцях прогоріли та зруйнувались.

Під час ліквідації вогню в одній з кімнат було виявлено тіло власника оселі, 1941 року народження. Також згодом стало відомо, що жінка загиблого встигла самостійно вийти з палаючої хати, але отримала опіки. Наразі вона госпіталізована до Дворічанської центральної районної лікарні.

О 02:07 вогнеборці локалізували пожежу, і до о 05:55 розбирали завали та обгорілі конструкції оселі, аби дістатися і загасити всі осередки горіння. На місці події працювали 7 співробітників ДСНС та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки.

Причина виникнення пожежі з’ясовується.

За матеріалами прес-служби ДСНС у Харківській області

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Харківська
X