Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

На Дніпропетровщині пожежні в останню мить врятували власника палаючого будинку

О 23:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Центральній селища Катьощино Нікопольського району, на території приватного домоволодіння горить житловий будинок.

За викликом одразу було направлено чергове відділення 56-ої  державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області та задіяно автомобіль місцевого приватного сільськогосподарського підприємства «Перше травня» для вчасного підвозу води до місця пожежі.

По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що вогнем охоплені приміщення одноповерхового житлового будинку та вогонь поширився на дах оселі. Вогнем знищено речі домашнього вжитку, меблі, внутрішнє облицювання стін та дах будинку. Загальна площа пожежі склала 50 метрів. кв.

Під час ліквідації пожежі, вогнеборцями був врятований 32-річний власник помешкання. Рятувальники винесли  постраждалого з палаючої будівлі на свіже повітря та передали працівникам екстреної медичної допомоги для подальшої госпіталізації до Томаківської центральної районної лікарні, з попереднім діагнозом – опіки ніг 3-го ступеню.   

Пожежу локалізовано о 00:15 та ліквідовано о 01:10.

За матеріалами прес-служби ДСНС у Дніпропетровській області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинили...

Внаслідок детонації піротехнічного засобу двоє хлопчиків, 7 та 8 років, отримали опіки. Правоохоронці оглянули місце події та вилучили в...

X