Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Запоріжжі поліція вже втретє намагається ліквідувати один і той самий гральний заклад. ВІДЕО

Нагадаємо, 07 грудня 2020 року мобільна група Дніпровського відділу поліції припинила  незаконну діяльність ігрового залу на вулиці Сталеварів у місті Запоріжжя. Правоохоронці вилучили 7 гральних автоматів, 5  комплектів комп’ютерного обладнання в робочому стані, а також стіл-рулетку з екранами. 

За даним фактом було відкрито кримінальне провадження. У рамках досудового розслідування слідчий, за погодженням з прокурором, звернувся до слідчого судді з клопотанням про арешт вилученого майна. Однак, у його задоволенні правоохоронцям було відмовлено.

На початку червня поточного року до поліції надійшла оперативна інформація про те, що незаконний ігровий заклад по вулиці Сталеварів відновив свою діяльність.

У зв’язку з цим, поліцейські провели санкціонований обшук за вказаною адресою. В ході проведених слідчих дій правоохоронці в черговий раз виявили та вилучили докази функціонування тіньового бізнесу -   ігрові автомати, системні блоки, відповідні записи та інше. На підставі ухвали суду на вилучене майно було накладено арешт.  

Не дивлячись на це, правопорушники знову обладнали приміщення відповідною технікою та в умовах суворої конспірації продовжили незаконну діяльність.

Днями о 22:30 поліцейські втретє припинили функціонування закладу ігорного бізнесу, по вулиці Сталеварів у Запоріжжі.

В ході санкціонованого обшуку, працівники поліції виявили та вилучили 5 ігрових автоматів, 10 комп’ютерних системних блоків, а також чорнові записи.

Під час візиту правоохоронців у приміщенні знаходилося двоє відвідувачів. Наразі вирішується питання про притягнення вказаних осіб до адміністративної відповідальності.

На теперішний час слідчі, за погодженням з прокурором, підготували клопотання до слідчого судді про накладення арешту на все вилучене майно.

За матеріалами ВК ГУНП у Запорізькій області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Запорізька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Про це голова Херсонської ОВА "Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Антонівка, Іванівка, Благовіщенське, Дніпровс...

Розпочалася вісімсот четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби відбул...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 291 раз ударили по Запорізькій област...

06 травня 2024 року, близько 14:20, окупаційна армія рф здійснила авіаційний обстріл м. Костянтинівки, ймовірно, використавши плануючий ...

За процесуального керівництва Сумської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війн...

X