Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Спритника, який на Чернігівщині викрав з автівки 230 тис.гр., затримали у Києві. ВІДЕО

Поліція Чернігівщини отримала повідомлення від 30-річного чоловіка, що у його автівці розбили вікно та викрали з салону значну суму грошей. Потерпілий пояснив, що працює торговим представником. Інцидент стався під час об’їзду клієнтських торгових точок.

В результаті негайно розпочатих оперативно-розшукових заходів поліцейські відновили шлях потерпілого та встановили, що зловмисник певний час його непомітно супроводжував на автомобілі латвійської реєстрації. Фігурант знав, що з торговим представником в магазинах розраховуються готівкою, а відтак очікував зручного моменту для крадіжки грошей.

Такий момент трапився у Прилуцькому районі, коли потерпілий залишив сумку з грошима в автомобілі та зайшов до одного з магазинів. Підозрюваний розбив вікно автівки і викрав звідти сумку, після чого поїхав у невідомому напрямку.

Отримавши повідомлення про скоєний злочин, поліцейські миттєво ввели план "Перехоплення" на території Чернігівської та суміжних областей.

За допомогою системи відеоспостереження "Мережа безпеки" правоохоронці встановили, що він рухається в напрямку Київської області. Орієнтування на автомобіль було розіслано всім екіпажам поліції обох областей.

Завдяки злагодженій роботі кримінальної поліції та патрульної поліції Чернігівської області та міста Києва вдалося наздогнати 45-річного підозрюваного у столиці.

Чоловіка затримано. Це уродженець Кавказу, який має посвідку на тимчасове проживання в Україні з 2012 року, офіційно не працює.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Такий злочин карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

За матеріалами ВК ГУНП у Чернігівській області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Чернігівська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Загалом на цей час окупанти здійснили 58 спроб витіснити наших воїнів із займаних позицій. Ще продовжуються бойові зіткнення на 17 ділян...

До поліції Полтавщини 20-го травня близько 08:30 надійшла інформація про пожежу в одному з будинків по вулиці Миру міста Горішні Плавні....

"▪️ 15:23 м. Харків. територія Центрального парку культури та відпочинку. Внаслідок обстрілу було пошкоджено: будівлю кінотеатра, паркан...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинили...

Вночі та зранку росіяни здійснили 11 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 49 вибухів. Обс...

X