Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

Смертельна пожежа у Дніпрі, машина ДСНС не змогла заїхати у двір. ВІДЕО

о 06:22 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що на вулиці Абхазькій Соборного району міста Дніпро, з квартири йде дим.

За викликом одразу направлено чергові відділення 2-ої, 5-ої та 19-ої державних пожежно-рятувальних частин.

По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що пожежа виникла всередині квартири розташованої на другому поверсі п’ятиповерхового будинку.

Вогнем знищено речі домашнього вжитку та меблі всередині кімнати. Пошкоджено внутрішнє оздоблення стін квартири. Загальна площа пожежі склала 30 м.кв.

Під час ліквідації пожежі, рятувальниками було виявлено тіло чоловіка 1977 року народження та жінки (дані встановлюються).

Займання локалізовано о 06:48 та ліквідовано о 07:10.

До речі, габаритний пожежний автомобіль не зміг заїхати у двір, адже на кадрах видно, деякі авто припарковані буквально на дорозі. Тому, втрачаючи час для оперативного ліквідування пожежі, вогнеборцям довелося прокладати магістральну лінію до під’їзду з палаючою квартирою.

За матеріалами прес-служби ДСНС у Дніпропетровській області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Сьогодні вночі ворог атакував Вінниччину. У м.Жмеринка, внаслідок падіння уламків ворожого дрона, зазнало пошкоджень три чотириповерх...

Пригода сталась в селі Іванківці Новоушицької громади. До місцевих поліцейських офіцерів громади звернулась староста села та повідомила,...

X