Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

Поліція Дніпра затримала адміністратора хоспісу, в якому загинули 5-ро людей. ВІДЕО

Нагадаємо, 16 листопада до поліції надійшло повідомлення про те, що в приватному будинку для осіб похилого віку в Центральному районі міста Дніпро виявлено п’ятьох мертвих жінок віком від 75 до 89 років.

Попередньо встановлено, що в одній із кімнат на другому поверсі будинку, де виявлені загиблі, трапилося коротке замикання та загорання електропроводки. Жінки могли отруїтися чадним газом. Наразі тіла загиблих направлено на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причини смерті.

Встанволено, що фізична особа, яка використовувала житловий будинок для догляду за літніми людьми, на обліку  у жодній з відповіадльних державних установа не перебуває.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. Санкція статті – до 8 років позбавлення волі.

Наразі поліцейські в порядку затримали адміністратора та санітарку закладу. В рамках розслідування будуть призначені необхідні експертизи. Слідство триває.

За матеріалами ВК ГУНП у Дінпропетровській області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

X