Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Київщині обрано запобіжний захід ревнивцю за підпали двох автомобілів. ФОТО

Ще напередодні нового року, 30 грудня, о 5-й годині ранку до поліції надійшло повідомлення про те, що у селищі Рокитне поблизу багатоповерхівки палає автомобіль "Mercedes".

На місце події негайно виїхали працівники групи реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група.

Того ж дня працівники кримінальної поліції розпочали комплекс оперативно-розшукових заходів щодо встановлення правопорушника та згодом встановили його особу. Ним виявився 38-річний місцевий житель, який працював на будівництві.

В подальшому слідчі повідомили чоловіку про підозру за умисне пошкодження автомобіля шляхом підпалу, після чого звернулись до суду для обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Однак, в суді йому обрали інший запобіжний захід, після чого лиходій повернувся додому.

А кілька днів тому до поліції надійшло повідомлення про загорання автомобіля "Daimler-Benz 209" в тому ж самому селищі на подвір'ї одного із приватних будинків.

Поліцейські з'ясували, що до підпалу автомобіля причетний той самий фігурант. Як виявилось, ревнивець вчиняв підпали автомобілів чоловіків, з якими товаришувала його дружина.

Палій визнав свою провину та розповів, що з дружиною вони не проживають упродовж тривалого часу, а подібні дії він вчиняв, щоб привернути її увагу до себе. В першому випадку він кинув ганчірку до автомобіля, обливши її пальним, а в іншому обрав розчинник.

Наразі чоловіка затримали.

Палію повідомили про підозру. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Цього разу у суді чоловіку обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі понад 190 тисяч гривень.

За матеріалами ВК ГУНП у Київській області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 368 разів вдарили по Запорізькій обла...

Розпочалася сімсот дев’яносто дев’ята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доб...

За процесуального керівництва Богодухівської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушен...

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення зак...

За процесуального керівництва Дергачівської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушенн...

X