Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Злочинця, який розстріляв людину з автомата, розшукує поліція Київщини. ВІДЕО

Поліція Київщини розшукує причетного до скоєння особливо тяжкого злочину громадянина Хоменка Євгена Валерійовича, який народився 05 жовтня 1993 року в місті Донецьк, приватного підприємця, не одруженого.

07 січня, близько 02-ї години ночі, до поліції зателефонувала мешканка Білої Церкви та повідомила про те, що в центрі міста, по вулиці Ярослава Мудрого вона виявила невідомого чоловіка з вогнепальним пораненням живота.

На місце події негайно прибули патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група та керівництво Білоцерківського районного управління поліції.

Поліцейські з'ясували, що тієї ночі 50-річний потерпілий відпочивав в одному із розважальних закладів міста. Згодом у нього із новим знайомим, з яким вони разом вживали алкогольні напої, трапився конфлікт.

В подальшому чоловік дістав зі свого автомобіля вогнепальну зброю та здійснив один постріл вгору. Після цього він пішов вслід за новим знайомим, двічі у нього вистрілив та втік з місця події.

Чоловіка негайно госпіталізували до медичного закладу з вогнепальним пораненням попереку. Нині стан потерпілого стабільний.

Санкція статті для його кривдника передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічного позбавлення волі.

Поліція звертається до громадян: якщо ви володієте будь-якою інформацією стосовно даної події та особи підозрюваного Хоменка Євгена Валерійовича, прохання негайно повідомляти до поліції за номером спецлінії "102". Анонімність гарантовано.

За матеріалами ВК ГУНП у Київській області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот дев’яносто дев’ята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: Окупанти вдарили по цивільній інфраструктурі у Дергачах Хар...

Про це голова Харківської ОВА повідомив "10:51 1 травня м. Харків. Внаслідок обстрілу (https://t.me/synegubov/9281) пошкоджено 14 жит...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинили...

На оперативну лінію «102» надійшло повідомлення від 16-річного жителя міста Новояворівськ про те, що неподалік села Новий Яр на нього на...

X