Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Рівненщині затримані 20-річні злочинці, які пограбували чоловіка на мільйон гривень. ВІДЕО

Двом 20-річним жителям обласного центру слідчі відділення №1 (м. Рівне) Рівненського РУП за процесуального керівництва прокуратури, уже повідомили про підозру за фактом грабежу, вчиненого в особливо великих розмірах та організованою групою. У автомобілі та за місцем проживання зловмисників вилучили 737 тисяч гривень, отриманих злочинним шляхом.

Подія трапилася четвертого липня близько другої ночі на вулиці Індустріальній у селищі Квасилів.

Поліцейські з’ясували, що 60-річний місцевий житель, водій вантажівки,  велосипедом їхав на стоянку, де знаходився автомобіль, оскільки мав відправлятися в рейс. При собі він мав сумку, в якій знаходились грошові кошти в сумі 1 200 000 гривень, які напередодні отримав від підприємця для купівлі худоби.

Дорогою його зустріли двоє чоловіків у темному одязі з прикритими обличчями, які, застосувавши силу, відібрали сумку та зникли у невідомому напрямку. 

З місця події поліцейські вилучили фрагменти пакету та одягу, а також грошові кошти в сумі 103 400 гривень, які під час шарпанини потерпілий встиг вихопити у зловмисників. Відтак, грабіжникам вдалося заволодіти 1 096 600 гривень.

Проведеними оперативними заходами працівникам поліції вдалося встановити зловмисників. Ними виявилися двоє 20-річних жителів обласного центру, які працювали на підприємстві разом із потерпілим. 

Учора, 18 липня, поліцейські розшукали автомобіль, яким ті користувались. Під час санкціонованого обшуку у автомобілі виявили та вилучили майже 290 тисяч гривень.

Крім того, під час обшуку за місцем проживання грабіжників у одного виявили та вилучили 382 тисячі гривень, а у іншого — 50 тисяч гривень та 300 доларів США.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 5 статті 186 КК України триває. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

За скоєне 20-річним хлопцям загрожує від восьми до 13 років із конфіскацією майна.

За матеріалами поліції Рівненської області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Рівненська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Протягом дня 17 травня 2024 року російські окупанти атакували Одещину трьома балістичними ракетами (імовірно "Іскандер-М") та трьома кер...

Українські підрозділи продовжують рішуче протидіяти спробам російських окупантів прорвати нашу оборону – найбільше боїв точилося на Крам...

Найбільш активно ворог на цей час діє на Покровському та Курахівському напрямках. На Лиманському, Торецькому, Гуляйпільському та Оріхівс...

Слава Україні! Розпочалася вісімсот чотирнадцята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Сили обор...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "00:50 м.Харків. Влучання БПЛА по відкритій території. Пошк...

X