Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Дніпропетровщині викрито банду наркодилерів з мільйонними прибутками. ФОТО

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури викрито і повідомлено про підозру двом організаторам та шістьом учасникам злочинної організації за фактом незаконного виробництва, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення та збуту психотропних речовин в особливо великих розмірах.

За даними слідства, на території Дніпропетровської області діяла злочинна організація, до складу якої входило вісім чоловік. Організували наркобізнес двоє мешканців м. Дніпра.

Виготовляли метамфетамін в облаштованих нарколабораторіях, інгредієнти завозили з-за кордону. Продаж психотропу підозрювані здійснювали в місті методом «із рук в руки» та поштовими замовленнями по території України.

Оплату за «товар» приймали на банківські картки та готівкою. Щомісяця така незаконна діяльність приносила їм понад 12 мільйонів гривень прибутку.

У ході спецоперації проведено понад 10 санкціонованих обшуків у різних регіонах України та вилучено близько 2 кг психотропів вартістю за цінами чорного ринку 4,5 млн грн, лабораторне обладнання, чорнові записи, мобільні телефони, банківські картки, грошові кошти, гранати РГД-5, автомат АКС та набої, елітні автомобілі.

Сімох учасників групи затримано. Наразі чотирьом із них обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Вирішується питання про обрання запобіжних заходів іншим затриманим. Вживаються заходи для встановлення місцезнаходження співорганізатора злочину.

Один із затриманих перебуває під судовим слідством в іншому кримінальному провадженні. У зв’язку з вчиненням ним даного злочину, внесена раніше застава у розмірі 1,5 млн грн буде стягнута у дохід держави. Також вирішується питання про накладення арешту на майно підозрюваних.

За матеріалами Дніпропетровської обласної прокуратури

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 399 разів вдарили по Запорізькій обла...

Станом на зараз, поліцейський та правопорушник перебувають у лікарні, де їм надається медична допомога. Внаслідок вибуху 37-річний пр...

Протягом вчорашнього дня росіяни здійснили 26 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 157 ви...

Триває вісімсот дев’ята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафіксовано 14...

"За добу ударів по м. Харкову не зафіксовано. Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали 27 населених пунктів Харківщини: Пет...

X