Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Зарізав, загорнув тіло у тканину та сховав у підвали - на Рівненщині засуджено вбивцю

Нагадаємо, 22 грудня 2020 року 53-річна рівнянка повідомила до поліції про те, що її 21-річна дочка два тижні тому пішла з дому і не повернулася. Розшук дівчини тривав ще понад два тижні: поліцейські встановили, що до її зникнення може бути причетний тоді ще 27-річний житель Здолбунова.

Шостого січня під час санкціонованого обшуку у підвальному приміщенні, яким він користувався, поліцейські виявили загорнуте у тканину тіло зниклої з ножовим пораненням в області спини.

Поліцейські з’ясували, що у період із п’ятого по шосте грудня, у квартирі обвинуваченого виникла сварка між господарем та 21-річною рівнянкою, під час якої чоловік ударив дівчину ножем.

Слідчі повідомили 27-річному здолбунівчанину про підозру у вчиненні умисного вбивства та вручили її його матері. Потому, поліцейські розшукали зловмисника: 14 січня близько 22:30 його затримали в одному із під'їздів багатоповерхівки у Здолбунові. Суд відправив його під варту, де він перебуває і досі.

Відповідно до висновків судово-медичної експертизи, смерть дівчини настала внаслідок проникаючого ножового колото-різаного поранення грудей з ушкодженням лівої легені.

Відомо, що дівчина померла через півтори години після удару, тож при наданні їй своєчасної медичної допомоги вона мала шанс на життя.

Слідчі зібрали достатньо доказів у справі та скерували провадження до суду із обвинувальним актом.

У судовому засіданні обвинувачений пояснив, що напередодні в мобільному телефоні побачив фотографії дівчини з іншим та приревнував. Між ними виникла сварка, а коли вона вирішила покинути квартиру, наздогнав та вдарив у спину ножем.

Залишивши її у квартирі після скоєного — пішов прогулятися. Коли повернувся — дівчина була мертва. Він замотав тіло коханої у килим та сховав у підвалі. Сліди злочину замаскував. Дізнавшись про розшук, переховувався, бо боявся зізнатися у скоєному. В судовому засіданні зазначив, що наміру вбивати не мав.

Суд виніс вирок обвинуваченому — 10 років позбавлення волі.

За матеріалами поліції Рівненської області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Рівненська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот дев’яносто третя доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафіксо...

"За минулу добу обстрілів м. Харків не зафіксовано. ▪️ Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 15 населених пункті...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби противник обстрілював Берислав, Білозерку...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій обла...

Розпочалася сімсот дев’яносто третя доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби ...

X