Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Чернігівщині затримано злодюг, які з ножем пограбували чоловіка в його будинку. ФОТО

Оперативники Ніжинського районного відділу поліції встановили особи зловмисників, які увірвалися до будинку 58-річного чоловіка. Нападники, погрожуючи ножем господарю, заволоділи його майном.

До Ніжинського райвідділу поліції звернувся житель села Ніжинське. Потерпілий повідомив, що зранку цього ж дня його увагу привернув гуркіт на подвір’ї. Вийшовши з будинку, заявник побачив двох невідомих чоловіків.

Один з незнайомців дістав ніж та почав погрожувати господарю завданням тілесних ушкоджень. Розбійники змусили потерпілого відкрити гараж та погрузити наявне майно в причіп, який стояв на подвір’ї.

Після цього, продовжуючи погрожувати та залякувати власника господарства, зловмисники посадили чоловіка до автомобіля та поїхали в бік міста, проте дорогою висадили його в полі.

За викликом на місце події одразу прибула слідчо-оперативна група Ніжинського райвідділу та оперативники кримінальної поліції.

Слідчий розпочав кримінальне провадження.

У результаті проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особи обох ймовірних розбійників.

Поліцейські затримали чоловіків та помістили до ізолятору тимчасового тримання. Затримані зізналися у скоєному та надали правдиві свідчення.

За вчинення розбою в умовах воєнного стану зловмисникам загрожує посилена відповідальність - до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Наразі слідство готує повідомлення затриманим про підозру та вирішує питання обрання для них запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Триває досудове розслідування.

За матеріалами поліції Чернігівської області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Чернігівська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Про це голова Харківської ОВА повідомив "10:51 1 травня м. Харків. Внаслідок обстрілу (https://t.me/synegubov/9281) пошкоджено 14 жит...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинили...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 368 разів вдарили по Запорізькій обла...

Розпочалася сімсот дев’яносто дев’ята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доб...

За процесуального керівництва Богодухівської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушен...

X