Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Безжально вбив співмешканку та ії маленьку доньку - на Хмельниччині засуджено нелюда

За результатами розгляду апеляційної скарги сторони захисту Хмельницьким апеляційним судом залишено без змін вирок Красилівського районного суду, яким 42-річного хмельничанина засуджено до довічного позбавлення волі.

За даними слідства, на початку 2015 року, представившись несправжнім ім’ям, чоловік познайомився з жінкою та її малолітньою донькою у м. Вінниця. Невдовзі вони почали жити разом. Коли їх стосунки погіршились, засуджений вирішив позбутись коханої.

Одного дня, направляючись з нею автобусом до Києва, чоловік запропонував зійти раніше місця призначення. Звернувши до лісу, він дістав завчасно приготовлений пістолет і застрелив 30-річну жінку.

Розуміючи, що її малолітня донька знала про їхню поїздку і могла про це комусь повідомити, він прийняв рішення вбити і її.

Разом зі своєю коханкою, яка засуджена за вказаний злочин у 2020 році до 10 років позбавлення волі, він забрав 10-річну дитину від бабусі під приводом поїздки на відпочинок.

Прибувши до Красилівського району, співучасники зійшли з дороги на пасовище зі сплячою дитиною на руках. Вбивці, діставши з кросівок шнурки, обмотали їх навколо шиї дівчинки і задушили її.

Щоб приховати вбивство вирішив імітувати напад диких тварин. Нелюд розчленував тіло і приховав частини у рові поряд з місцем злочину.

Рештки тіла дитини знайшли місцеві мешканці.

Суд визнав чоловіка винним в умисному вбивстві жінки та її малолітньої дитини, розбої, а також незаконному поводженні зі зброєю, та підробці і використанні паспорта на ім’я іншої особи.

Сторона захисту оскаржила вирок у суді апеляційної інстанції.

Однак, уникнути покарання нелюду не вдалось – суд залишив рішення без змін, а апеляційну скаргу захисника – без задоволення.

За матеріалами Хмельницької обласної прокуратури

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Хмельницька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "▪️ За добу ударів по м. Харків не зафіксовано. ▪️ Артил...

Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Кізомис, Станіслав, Велетенське, Садове, Придніпровське, Інженерне, Берислав, К...

Розпочалася вісімсота доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби відбулося 134 ...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 349 разів ударили по Запорізькій обла...

За процесуального керівництва Купʼянської та Чугуївської окружних прокуратур Харківської області розпочато досудові розслідування за фак...

X