Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Чернігівщині поліцейські затримали чоловіка, який вбив та пограбував жінку. ФОТО

До поліції надійшло повідомлення про те, що у власному будинку знайдено тіло 40-річної мешканки Новгород-Сіверщини. Востаннє односельці бачили її живою два дні тому.

На місце події прибула слідчо-оперативна група поліції та керівництво Новгород-Сіверського райвідділу поліції. На пошуки причетного до злочину було орієнтовано максимальну кількість особового складу поліції.

Упродовж кількох годин оперативники поліції розшукали та затримали підозрюваного у вбивстві у сусідньому Корюківському районі. Зловмисником виявився 43-річний співмешканець потерпілої.

Поліцейські встановили, що вночі затриманий увірвався до будинку жінки, вбив її і забрав із оселі золоті прикраси.

Поліція відкрила кримінальне провадження.

До речі у липні поліція складала на чоловіка чотири протоколи за вчинення домашнього насильства (частина 1 статті 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення), які одразу ж були скеровані до суду.

У зв’язку з загрозою життю та здоров’ю потерпілій поліцейські щоразу виносили стосовно кривдника терміновий заборонний припис: йому було заборонено наближатися, або у будь-який спосіб контактувати з жінкою.

Оскільки кривдник порушував умови термінового заборонного припису, поліція 17 липня розшукала зловмисника та доставила його до суду.

Поліцейські звернулися з клопотанням до суду щодо застосування до чоловіка адміністративного арешту.

Того ж дня суд прийняв рішення не арештовувати зловмисника, а оштрафувати його за скоєння домашнього насильства. Решта протоколів досі залишаються на розгляді в суді.

Цього разу поліція затримала підозрюваного.

Поліцейські під процесуальним керівництвом прокуратури розслідують кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Затриманому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

За матеріалами поліції Чернігівської області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Чернігівська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури ідентифіковано та заочно повідомлено про підозру співробітнику фсб рф у ж...

Ворог продовжує наступальні дії на більшості напрямків. Найбільше бойових зіткнень відбувається в Донецькій області, конкретно – на Покр...

Вісімсот вісімнадцята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби загалом відбул...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: " 02:15 Харків. Внаслідок нічного обстрілу БПЛА по чотирьом...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинили...

X