Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

В Ужгороді помер у лікарні жорстоко побитий молодик, підозрюваного затримано, - поліція

На лінію «102» надійшов виклик про нанесення тілесних ушкоджень 29-річному чоловікові. Подія сталася по вулиці Баб’яка в місті Ужгород.

В ході проведення першочергових слідчих дій правоохоронці встановили, що між потерпілим, який керував автомобілем «Skoda», та водієм «Volkswagen Touareg», стався конфлікт на дорозі. Суперечка переросла в штовханину, в ході якої водій позашляховика, за попередніми даними, отриманими з показів свідків та записів камер спостереження, наніс удари водієві «Skoda». Після цього останній впав на землю та втратив свідомість, а інший учасник конфлікту покинув місце події. Травмованого чоловіка медики госпіталізували до реанімаційного відділення.

Того ж вечора правоохоронці встановили та опитали всіх осіб, які перебували на місці злочину. Один із них, 24-річний ужгородець, надав поліцейським покази, нібито саме він був учасником конфлікту та керував транспортним засобом «Volkswagen».

В ході досудового розслідування співробітники кримінальної поліції провели ряд оперативних заходів та встановили, що ужгородець надав слідству неправдиві покази. Також поліцейські встановили справжнього фігуранта справи: ним виявився 23-річний мукачівець. Підмовивши знайомого, зловмисник намагався уникнути відповідальності за скоєне.

29-річний потерпілий, так і не прийшовши до тями, помер у лікарні.

Співробітники поліції зібрали достатньо доказів та затримали підозрюваного. Його поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Наразі розслідування здійснюється за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) та ч. 3 ст. 135 (Залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України.

Слідчі готують матеріали для повідомлення затриманому про підозру та клопотатимуть в суді про подальше тримання його під вартою. За санкцією статті зловмиснику загрожує до 10 років ув’язнення.

Щодо особи, яка намагалася взяти провину на себе, відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 384 (Завідома неправдиве показання) Кримінального кодексу України.

За матеріалами поліції Закарпатської області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Закарпатська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

З початку доби відбулося 95 бойових зіткнень, противник завдав п’ять ракетних (із застосуванням шести ракет), 39 авіаційних ударів (скин...

Оперативна інформація станом на 20.00 20.05.2024 щодо російського вторгнення. Російські окупанти  продовжують активні наступальн...

Загалом на цей час окупанти здійснили 58 спроб витіснити наших воїнів із займаних позицій. Ще продовжуються бойові зіткнення на 17 ділян...

До поліції Полтавщини 20-го травня близько 08:30 надійшла інформація про пожежу в одному з будинків по вулиці Миру міста Горішні Плавні....

Прокурори Луганської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно правоохоронця за фактом державної зради. Розсл...

X