Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Створив мережу концтаборів у тимчасово окупованих регіонах України - головному тюремнику рф оголошено підозру

Служба безпеки зібрала доказову базу на російського генерал-полковника аркадія гостєва – директора федеральної служби виконання покарань рф, який причетний до агресивної війни проти України.

За вказівкою кремля він створив на тимчасово окупованій частині нашої держави мережу російських тюрем під виглядом «виправних» та «лікувально-виправних» установ.

Відповідне рішення москви було закріплено розпорядженням № 97-р за підписом голови уряду рф михайла мішустіна.

За даними слідства, створені агресором тюремні об’єкти рашисти використовують як «концтабори» і катівні, до яких ув’язнюють мешканців тимчасово захоплених регіонів України.

У застінках до людей застосовують жорстокі тортури, у тому числі з використанням електричного струму та інсценування «розстрілів».

При цьому саме гостєв відповідає за призначення керівників окупаційних в’язниць та визначає «режим» їхньої діяльності у складі загарбницьких органів рф.

Таким чином він особисто організовує та контролює участь своїх «підлеглих» у каральних заходах проти учасників руху опору в тимчасово окупованих регіонах України.

На підставі зібраних доказів слідчі Служби безпеки повідомили гостєву про підозру за ч. 1 ст. 109 Кримінального кодексу України (дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади).

Оскільки фігурант перебуває на території рф, тривають комплексні заходи для його притягнення до відповідальності за злочини проти нашої держави. Ворога буде покарано!

Розслідування проводили за процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури.

За матеріалами СБУ

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Про це голова Харківської ОВА повідомив "10:51 1 травня м. Харків. Внаслідок обстрілу (https://t.me/synegubov/9281) пошкоджено 14 жит...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинили...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 368 разів вдарили по Запорізькій обла...

Розпочалася сімсот дев’яносто дев’ята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доб...

За процесуального керівництва Богодухівської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушен...

X