Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Побили людину до нестями та пограбували - у Києві затримано двох рецидивістів

На спецлінію 102 звернувся місцевий мешканець із повідомленням про розбійний напад на перехожого на проспекті Голосіївському. Свідок побачив, що невідомі побили чоловіка, забрали його особисті речі та побігли з місця скоєння злочину. За лічені хвилини для встановлення обставин події на місце події прибули оперативники, слідчо-оперативна група районного підрозділу та медики.

Як повідомив поліцейським заявник, рухаючись по пішохідній зоні недалеко від свого місця проживання на нього ззаду накинулись невідомі, після чого почали наносити удари по тілу, поки потерпілий не втратив свідомість.

Після скоєного зловмисники втекли, прихопивши з собою сумку з грошима, документами та мобільним телефоном 29-річного потерпілого.

Начальник Голосіївського управління поліції Араік Кочкадамян розповів, що отримавши опис нападників поліцейські негайно розпочали їх пошуки:

«Оперативники Голосіївського управління поліції спільно зі співробітниками управління карного розшуку столичного главку з залученням аналітиків кримінального аналізу встановили детальний маршрут руху зловмисників та опитали ймовірних очевидців злочину. Нам знадобилось менше доби, аби знайти чоловіків, причетних до даного злочину».

Фігурантами виявились 34 та 36-ти річні кияни, раніше судимі за аналогічні злочини. Працівники поліції затримали зловмисників .

Слідчі Голосіївського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України – розбій, спрямований на заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя та здоров’я потерпілого, за попередньою змовою групою осіб, вчинений в умовах воєнного стану.

«За погодженням із Голосіївською окружною прокуратурою затриманим повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Суд вже обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Фігурантам загрожує позбавлення волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна», - повідомив полковник поліції.

Досудове розслідування триває.

За матеріалами поліції Києва

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

У ніч на 27 квітня 2024 року російські окупанти завдали комбінованого удару по Україні ракетами різних типів. Усього ворог застосував...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "Протягом минулої доби на Миколаївщині силами та засобами пр...

Розпочалася сімсот дев’яносто четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої до...

Проь це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій обл...

За процесуального керівництва Дергачівської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушен...

X