Перейти до основного вмісту

ДТП

Поліція Тернопільщини розслідує кілька ДТП, в якій загалом постраждали семеро людей. ФОТО

Семеро людей, серед яких двоє неповнолітніх, потрапили до лікарні. Усі вони травмувалися в результаті дорожньо-транспортних пригод.

У селищі Дружба Микулинецької громади вранці під колеса автомобіля потрапила 16-річна дівчина. Водій після наїзду втік. Потерпіла на момент ДТП знаходилася на нерегульованому пішохідному переході. Кермувальника розшукали. Це житель Теребовлянської громади 1964 року народження. Він постане перед судом.

Ще одне повідомлення від лікаря екстреної медичної допомоги надійшло до відділення поліції №2 Бучача того ж дня. До їхнього медзакладу після дорожньо-транспортної пригоди з тілесними ушкодженнями потрапила жінка та шестирічна дівчинка.

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що жителька Бучацької територіальної громади у селі Ріпинці, керуючи автомобілем "Citroen Berlingo", не впоралася із керуванням, допустила з’їзд в кювет та зіткнулася із деревом.

Водійку після надання меддопомоги відпустили за місцем проживання, а от малолітню племінницю госпіталізували до травматологічного відділення.

Чергову автопригоду з потерпілими зареєстрували працівники поліції близько 18:50 в Чорткові. 88-річний водій автомобіля "ЗАЗ Таврія" не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя дороги та збив велосипедиста 1953 року народження. Потерпілого госпіталізували.

У селі Сухівці Скориківської громади під колеса автомобіля "Citroen Berlingo" потрапив велосипедист. Чоловік не переконався у безпечному русі та виїхав зі свого подвір'я на проїжджу частину дороги. Як наслідок - він врізався у праве переднє колесо автівки, впав та отримав тілесні ушкодження. Його з численними доправили в реанімаційне відділення.

Потрапив до реанімації й водій мотоцикла. Про аварію в селі Іванківці Кременецького району повідомив фельдшер бригади екстреної меддопомоги. За попередньою інформацією, чоловік, керуючи мотоциклом "Musttang", не впорався з керуванням, виїхав на бордюр та впав з нього.

У Хоросткові не розминулися автомобіль марки «Fiat Scudo» та квадроцикл Hisun-550. На місце пригоди виїжджали слідчі. Як з'ясувалося, за кермом обох транспортних засобів перебували неповнолітні. У результаті бокового зіткнення до лікарні потрапив 15-річний пасажир квадроцикла.

Усі аварії внесені до ЄРДР відповідно до статті 286 ККУ. У водіїв взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Тривають досудові розслідування.

За матеріалами поліції Тернопльської області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Тернопільська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на трасі Київ-Чоп поблизу с. Наталівки, надійшло до поліції близько 17:15. ...

Дорожньо-транспортна пригода сталася на автодорозі Київ - Чоп у селі Ямпіль Львівського району. Як попередньо встановили правоохоронц...

Автопригода сталася  приблизно о 19-й годині на вулиці Краснова. Поліцейські попередньо встановили, що 38-річний місцевий житель...

Дорожньо-транспортна пригода сталася у селищі Добротвір Червоноградського району. Як попередньо встановили правоохоронці, відбулося з...

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталася 18 березня цього року близько 07:00 години в селищі Віньківці по вулиці Проскурівській. ...

X