Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Минулої доби на Харківщині ворогом були обстріляні щонайменше 18 населених пунктів, - голова ОВА

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі:

"Сьогодні, близько 05:20, ворог обстріляв с. Кіндрашівка Куп'янського району. Пошкоджено приватний будинок, господарчі споруди, приватний автомобіль. Попередньо, без постраждалих.

Протягом минулої доби ворог обстріляв щонайменше 18 населених пунктів в Харківському, Чугуївському та Куп'янському районах області.

Внаслідок обстрілу с. Юрченкове Чугуївського району з РСЗВ "Ураган" пошкоджено сільськогосподарську техніку та господарчі споруди.

У с. Вільча Чугуївського району внаслідок обстрілу з РСЗВ зазнали поранення та були госпіталізовані цивільні чоловіки 53-х та 74-х років. В селі пошкоджено приватний житловий будинок.

По с. Подоли Куп'янського району ворог завдав удару двома керованими авіабомбами. Пошкоджено об'єкт інфраструктури, приватний будинок та господарчі споруди.

Також під ударами ворога перебували Козача Лопань Харківського району, Вовчанськ, Бочкове, Бударки Чугуївського району, Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове Куп'янського району та інші населені пункти.

На Куп'янському напрямку тривають бої. За добу наші військові відбили 7 штурмів в районах Синьківки, Петропавлівки та Іванівки.

Станом на 20.11.2023 із небезпечних громад Куп’янського району евакуювали 284 дитини. Підлягають евакуації ще 11. Евакуація триває".

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Харківська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Ситуація на фронті залишається напруженою. Противник, використовуючи перевагу в кількості особового складу, продовжує атакувати наші поз...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій облас...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинили...

Уночі 18 травня 2024 року окупанти атакували 13-ма ударними БпЛА типу «Shahed-131/136» із районів Приморсько-Ахтарськ та Курськ  – ...

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами ...

X