Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Запоріжжі затримано серійного крадія, який нишпорив по приватних будинках. ФОТО

Запорізькі поліцейські викрили зловмисника, який обкрадав приватні будинки

За відсутності господарів раніше судимий чоловік проникав до їхніх осель та викрадав різне майно. Правоохоронці довели причетність правопорушника до двох аналогічних злочинів. За скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

До відділення поліції № 1 Запорізького РУП звернувся житель Заводського району, який повідомив про крадіжку особистого майна із приватного домоволодіння.

На місці події слідчо-оперативна група зібрала необхідну інформацію та встановила, що в ніч на 29 жовтня шляхом віджиму вікна зловмисник проник до приміщення будинку, звідки таємно викрав кілька електропобутових приладів та набір інструментів.

У результаті проведення оперативних заходів працівники сектору кримінальної поліції встановили, що до злочину причетний 56-річний неодноразово судимий місцевий житель. Майже половину свого життя чоловік провів у місцях позбавлення волі, де відбував покарання за майнові злочини.

За місцем мешкання зловмисника правоохоронці виявили та вилучили майно потерпілого. Після проведення слідчих дій його буде повернуто власнику.

Крім того, під час досудового розслідування працівники поліції встановили причетність фігуранта до скоєння ще однієї крадіжки. Наприкінці жовтня у пошуках легкої наживи зловмисник проник до одного з приватних будинків, звідки прихопив із собою електроприлад.

Викрадене майно зловмисник продав, а гроші витратив на власні потреби. Правоохоронці встановили його покупця та вилучили речові докази.

Слідчим правопорушнику повідомлено про підозру. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває, встановлюється причетність фігуранта до скоєння інших аналогічних злочинів на території міста.

За матеріалами поліції Запорізької області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Запорізька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот дев’яносто четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафі...

▪️ 27 квітня 00:30 м. Харків удар С-300 по території 3-ї психлікарні. Внаслідок обстрілу пошкоджено вікна, дах та внутрішнє оздоблення п...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: Минулої доби противник обстрілював Антонівку, Придніпро...

У ніч на 27 квітня 2024 року російські окупанти завдали комбінованого удару по Україні ракетами різних типів. Усього ворог застосував...

За підтримання обвинувачення прокурором Подільської окружної прокуратури м. Києва суд засудив 53 - річного чоловіка до максимального пок...

X