Перейти до основного вмісту

Блоги

У Кривому Розі педофіл напав на 8-річну дівчинку. ВІДЕО

Ольга Шеремет

Ольга Шеремет,
Журналістка Магнолії-ТВ

Усі статті автора

Це сталося у Кривому Розі. Чоловік вже двічі сидів у в’язниці за розбещення неповнолітніх і от знову…. повів малечу до розвалин колишнього дитсадка… Цій дівчинці пощастило, збоченця вчасно зупинив сусід! 

Тим часом У Верховній Раді розглядають законопроект, яким передбачено посилення покарання за статеві злочини проти дітей. 
Пропонується садити педофілів за грати аж до 20 років, вносити їх фото та імена до спеціального реєстру, а ще позбавляти їх сексуального потягу до дітей за допомогою добровільної хімічної кастрації. 

Водночас проти таких методів виступають правозахисники. Кажуть, створення бази педофілів – це тавро на все життя, а кастрація – це не гуманно, ба більше, справжні збоченці можуть ще більше активізуватись через страх кастрації.

А як вважаєте ви? Чи треба в Україні створити спеціальну базу педофілів і ввести для них хімічну кастрацію? Чи допоможуть насправді такі методи у боротьбі з педофілами або ж це аж надто радикальні методи, які можуть скалічити життя людині, яка й так відсиділа за злочин у в’язниці? 

 

ЧИ ТРЕБА СТВОРИТИ РЕЄСТР ПЕДОФІЛІВ І ВВЕСТИ ДЛЯ НИХ ХІМІЧНУ КАСТРАЦІЮ?

X