Skip to main content

Blog post

Гучний скандал. Викладача історії звинувачують у сепаратизмі. ВІДЕО

В Одесі студенти Міжнародного Університету звинувачують викладача історії у сепаратизмі. Мовляв, він розповідає їм, що Україна – це проект польських масонів. А ще змушує писати реферати за книжкою "Україна, якої не було". Історія набула неабиякого розголосу, в Міносвіти звернули увагу на цю ситуацію, а одеські активісти натякають, що проведуть "виховну бесіду" з викладачем. 

Тим часом тисячі людей в Україні без суду і слідства вже котрий рік поспіль потрапляють в базу скандального сайту Миротворець. Активісти туди вносять усіх, кого підозрюють у причетності до сепаратизму. Але така практика може припинитися. До української влади звернулися Представники місії ООН з проханням закрити ресурс, адже публікація персональних даних про людей - це порушення права на приватність, а називати когось сепаратистом - може лише суд! 

Віталій Маргалик

Віталій Маргалик,
Журналіст «Магнолія-ТВ»

All articles by the author

А як вважаєте ви, чи допустимо активістам, зокрема націоналістам без суду й слідства звинувачувати людей у сепаратизмі та публікувати їхні персональні дані в Інтернеті? І чи має існувати такий сайт, як «Миротворець», де містяться персональні дані людей, яких активісти підозрюють у сепаратизмі? Це порушення права на приватність або українці мають право знати в обличчя тих, хто воює проти України чи є їхнім пособником? 


Коментуйте... 

X