Skip to main content

ПОДІЇ

Авіакатастрофа українського "Боїнга" в Ірані: оприлюднили попередній список загиблих українців. ВІДЕО

Увага, відео може викликати негативні емоції

На борту літака, який розбився в Ірані, перебувало 11 громадян України: 2 пасажири України і 9 членів екіпажу. Про це повідомляє пресслужба Ради національної безпеки і оборони.

«За оперативною інформацією, на борту Boeing 737 рейсу PS 752 авіакомпанії “Міжнародні авіалінії України”, який розбився після вильоту з аеропорту Імама Хомейні в Тегерані, перебувало 2 громадянина України і 9 членів екіпажу – також громадяни України», – йдеться в повідомленні.

При РНБО України створили оперативний штаб у зв'язку з авіакатастрофою українського літака. Повідомляють, на борту лайнера, було зареєстровано 168 пасажирів і дев'ять членів екіпажу.

Як повідомили в МЗС України, на боїнгу було 11 громадян України (2 пасажири та 9 членів екіпажу), та ще 6-ти країн: 63 – Канади, 82 - Ірану, З - Німеччини, 10 - Швеції, 4 – Афганістану, 3 – Великої Британії.

Наразі МЗС перебуває у контакті з іноземними колегами та продовжує уточнювати інформацію щодо пасажирів.

Тим часом Міністерство інфраструктури та МАУ опублікували список загиблих українців.

 Пілоти:

  1. Олексій Євгенійович Наумкін
  2. Володимир Іванович Гапоненко
  3. Сергій Анатолійович Хоменко

Бортпровідники:

  1. Катерина  Олегівна Статник
  2. Ігор Валерійович Матьков
  3. Марина Михайлівна Микитюк
  4. Денис Михайлович Лихно
  5. Валерія Євгеніївна Овчарук
  6. Юлія Миколаївна Сологуб

Крім того в авіакатастрофі загинуло ще двоє пасажирів-українців:

  1. Ольга Кобюк
  2. Олена Малахова

Також в мережі з'явилися фото зі списками всіх загиблих пасажирів з інших 6-ти держав, МАУ також оприлюднили список із 167 пасажирів літака. У ньому є 26 осіб у віці до 18 років, в тому числі 13 дітей у віці до 10 років.

Всього, як повідомили  згодом в РНБО загинуло 176 людей, на рейс не сіло двоє осіб, тож зареєструвалося 167 пасажирів, решта дев'ятеро були члени екіпажу.

Як повідомляла «Магнолія-ТВ», 8-го січня український Boeing 737 Міжнародних авіаліній України потрапив в авіакатастрофу в Ірані. Лайнер виконував рейс із Тегерана до Києва і впав після зльоту неподалік аеропорту «Імама Хомейні». Всі пасажири, які були на борту, на жаль, загинули.

Нагадаємо, розглядається дві версії аварії:– літак впав через технічні причини, втім іранські ЗМІ не виключають, що лайнер був помилково збитий іранськими ППО. Втім уряд Ірану та міністерство доріг і міського розвитку країни заперечили останню версію, назвавши ймовірною причиною авіакатастрофи літака «Міжнародних авіаліній України» Boeing 737 все ж пожежу у відсіку із двигунів.

Більше подробиць дивіться у вечірньому випуску новин «ЧП-ІНФО» о 19:00.

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

16-річний Данило П'ятницький навчався у словацькому місті Бернолаково. Мама хлопця розповіла, що йому все подобалося за кордоном, він їй...

У Білій Церкві двоє 11-річних хлопчиків грались біля залізниці. За попередньою інформацією, один із них запропонував іншому залізти на д...

14-го квітня 13-річний Максим Півкопа рибалив на річці Сула неподалік села Стара Мусіївка, однак додому не повернувся. У день зникнення ...

Ми розшукуємо п’ятнадцятирічну Дар’ю Мирошниченко з Херсонщини. Дівчинка зникла ще в перший день повномасштабної війни і вже понад два р...

До поліції надійшло повідомлення про те, що на невідомому вибуховому пристрої підірвався автомобіль зі співробітниками РЕМ. Внаслідок ви...

X