Skip to main content

Авторська колонка

Чому російським артистам та всім росіянам призовного віку треба заборонити в’їзд в Україну?

Євген Романенко лідер гурту "TaRuta"

All articles

          На мою особисту думку, санкції проти російських артистів треба робити більш жорсткими і взагалі не пускати в Україну громадян Росії, а саме чоловіків і жінок призивного віку.

          От нещодавно ми бачили, що через послаблення такого режиму у нас в Києві бойовик т.зв. ДНР, найманець з Росії, влаштував стрілянину і поранив поліцейського. І таких ситуацій буде все більше і більше, якщо ми не будемо контролювати наш кордон.

          Стосовно артистів я вважаю, що мистецтво не може бути поза політикою. Якби мистецтво і спорт були поза політикою, то на Олімпійських іграх та Євробаченні виконавці не виходили б під національними прапорами. Мистецтво – це і є політика. Воно дуже залежить від політичних процесів у державі. Кожен митець відповідає за виховання тисяч своїх прихильників. Оскільки, залежно від того, що своїм фанам буде давати артист, те з них і виросте.

         Я абсолютно впевнений, що мистецтво – це політика.  А відтак, українські митці мають виховувати нормальне українське покоління. Поки у нас йде війна з Російською Федерацією, російським митцям треба взагалі заборонити в’їзд в Україну. І врешті-решт, не тільки митцям, а й ввести нормальний режим заборони в’їзду всім людям призивного віку.

 

The editorial opinion may differ from the author's. The editors of the site are not responsible for the content of this publication.
X