Перейти до основного вмісту

Авторська колонка

Чому російським артистам та всім росіянам призовного віку треба заборонити в’їзд в Україну?

Євген Романенко лідер гурту "TaRuta"

Усі статті

          На мою особисту думку, санкції проти російських артистів треба робити більш жорсткими і взагалі не пускати в Україну громадян Росії, а саме чоловіків і жінок призивного віку.

          От нещодавно ми бачили, що через послаблення такого режиму у нас в Києві бойовик т.зв. ДНР, найманець з Росії, влаштував стрілянину і поранив поліцейського. І таких ситуацій буде все більше і більше, якщо ми не будемо контролювати наш кордон.

          Стосовно артистів я вважаю, що мистецтво не може бути поза політикою. Якби мистецтво і спорт були поза політикою, то на Олімпійських іграх та Євробаченні виконавці не виходили б під національними прапорами. Мистецтво – це і є політика. Воно дуже залежить від політичних процесів у державі. Кожен митець відповідає за виховання тисяч своїх прихильників. Оскільки, залежно від того, що своїм фанам буде давати артист, те з них і виросте.

         Я абсолютно впевнений, що мистецтво – це політика.  А відтак, українські митці мають виховувати нормальне українське покоління. Поки у нас йде війна з Російською Федерацією, російським митцям треба взагалі заборонити в’їзд в Україну. І врешті-решт, не тільки митцям, а й ввести нормальний режим заборони в’їзду всім людям призивного віку.

 

Думка редакції може відрізнятися від авторської. Редакція сайту не несе відповідальності за зміст цієї публікації.
X