Skip to main content

ПОДІЇ

Заворушення у Нових Санжарах: майже всіх затриманих відпустили, 5 поліцейських ще у лікарні

Поліція відпустила 23-ох затриманих внаслідок заворушень у Нових Санжарах, що на Полтавщині. Про це повідомило МВС України.

Всього під час заворушень у селищі у звязку із розміщенням на карантин у місцевому санаторії українців із Уханю правоохоронці затримали напередодні 24 людини.

Особистості затриманих встановлено, всіх допитали та відпустили. Та слідчі дії тривають.

Одну людину поліція затримала за статею 208 ККУ на 72 години - необхідний час, для повідомлення про підозру та вирішення питання про запобіжний захід.

Ймовірно йдеться про підозрюваного, який кидався каменями в автобус з евакуйованими із Уханя. Про його затримання зокрема, згадував міністр Арсен Аваков.

Як повідомляла «Магнолія-ТВ», 20 лютого 9 поліцейських та 1 цивільний постраждали під час заворушень у Нових Санжарах, пов'язаних з розміщенням в медцентрі Нацгвардії евакуйованих з Уханя українців.

5 правоохоронців ще перебувають у лікарні. Вони отримали різні травми, зокрема голови та обличчя, бо в них летіло каміння.

Крім того, до медиків звернулась одна цивільна особа. Лікарі констатували легкі тілесні ушкодження, надали медичну допомогу та відпустили додому.

Тим часом правоохоронці Полтавщини несуть службу у посиленому варіанті та охороняють санаторій, куди заселили евакуйованих співвітчизників. Цілодобово на патрулюванні перебуває 200 правоохоронців, як поліцейських, так і гвардійців.

Правоохоронці, які несуть службу, не мають можливості контактувати з громадянами у санаторії.

«Всі, хто прибув вчора з Китаю, в тому числі і медики, знаходяться в обсервації. Наразі ситуація у Нових Санжарах спокійна.», - запевнили в МВС.

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Полтавська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

20 квітня о 14:00 на пункт зв’язку пожежно-рятувальної частини міста Яремче надійшло повідомлення про те, що на річці Прут в місті Яремч...

О 01:33 надійшло повідомлення про сильний дим у під'їзді у триповерховому житлового будинку у м. Львові на вул. Промислова, 16.  ...

О 21:55 рятувальники отримали повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Замарстинівська, на технічному поверсі десятиповерхового житло...

Небайдужі мешканці повідомили до Служби порятунку «101» про песика, що впав у комунікаційний колодязь на вулиці Павла Полуботка Чечелівс...

21 квітня о 03:04 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загорання будинку, розташованого на вулиці Українській села Саксаг...

X