Skip to main content

ПОДІЇ

Хворий на коронавірус із Житомирщини збрехав про свої контакти. ВІДЕО

Хворий на коронавірус надав недостовірну інформацію про людей, з яким контактував. Про це заявив сьогодні  міський голова Житомира Сергій Сухомлин, передає «Житомир-інфо».

За словами мера Житомира, хворий коронавірусом пацієнт спочатку надав неправдиву інформацію про осіб, які могли з ним контактувати.

"Чоловік повертався з-за кордону не з другом та його сином, як він повідомляв раніше, а за кордон він возив цілу групу людей і разом з ними повертався в літаку", - розповів Сухомлин.

Із кола своїх контактів,  хворий назвав лише свою дружину,  2 дітей  і свого друга, який забирав його в аеропорту Борисполя.

Мер Житомира зазначив, що наразі поліція та співробітники Служби безпеки України встановлюють всіх можливих контактних осіб.

"Зараз за допомогою соціальних мереж було встановлено, від якої турфірми вони їздили, де вони були, і на ранок обіцяються встановити все коло осіб, з якими інфікований контактував. За словами пацієнта, він сам був на самоізоляції, але невідомо, чи були на самоізоляції всі люди з групи, які з ним поверталися з-за кордону. Він цю інформацію приховував", - додав він.

Також чоловік казав, що із 7 по 14 березня подорожував Німеччиною та Австрією. Прибув в Україну 14 березня літаком. З того дня, з його слів, знаходився в самоізоляції.

18 березня йому стало зле, піднялась температура, почалась симптоматика, яка відповідає коронавірусу, викликав невідкладну допомогу і був шпиталізований.

Як стверджує мер Житомира, чоловік хотів відмовитися від госпіталізації, проте поліція наполягла, аби чоловік залишився у лікарні.

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Житомирська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Вчора ввечері у Миколаєві стався вибух невідомого вибухового пристрою, через що зайнялися автівки. Під час гасіння пожежі відбулась повт...

О 06:28 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Успішна селища міського типу Васильківка Синельниківського ...

Сьогодні о 02:03 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в триповерховому житловому будинку, розташованому на вулиці ...

17-річна Стефанія Тіленіна жила в прийомній родині на Харківщині у селі Лозівське. Коли почалося повномасштабне вторгнення Стефанія разо...

До відділення №4 (м. Зіньків) Полтавського районного управління поліції надійшло повідомлення від мешканців села Дамаска Зіньківської гр...

X