Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

Хворий на коронавірус із Житомирщини збрехав про свої контакти. ВІДЕО

Хворий на коронавірус надав недостовірну інформацію про людей, з яким контактував. Про це заявив сьогодні  міський голова Житомира Сергій Сухомлин, передає «Житомир-інфо».

За словами мера Житомира, хворий коронавірусом пацієнт спочатку надав неправдиву інформацію про осіб, які могли з ним контактувати.

"Чоловік повертався з-за кордону не з другом та його сином, як він повідомляв раніше, а за кордон він возив цілу групу людей і разом з ними повертався в літаку", - розповів Сухомлин.

Із кола своїх контактів,  хворий назвав лише свою дружину,  2 дітей  і свого друга, який забирав його в аеропорту Борисполя.

Мер Житомира зазначив, що наразі поліція та співробітники Служби безпеки України встановлюють всіх можливих контактних осіб.

"Зараз за допомогою соціальних мереж було встановлено, від якої турфірми вони їздили, де вони були, і на ранок обіцяються встановити все коло осіб, з якими інфікований контактував. За словами пацієнта, він сам був на самоізоляції, але невідомо, чи були на самоізоляції всі люди з групи, які з ним поверталися з-за кордону. Він цю інформацію приховував", - додав він.

Також чоловік казав, що із 7 по 14 березня подорожував Німеччиною та Австрією. Прибув в Україну 14 березня літаком. З того дня, з його слів, знаходився в самоізоляції.

18 березня йому стало зле, піднялась температура, почалась симптоматика, яка відповідає коронавірусу, викликав невідкладну допомогу і був шпиталізований.

Як стверджує мер Житомира, чоловік хотів відмовитися від госпіталізації, проте поліція наполягла, аби чоловік залишився у лікарні.

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Житомирська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Валентина Баранова зникла на початку повномасштабного вторгнення на Херсонщині, у Генічеському районі, однак, на жаль, точно невідомо у ...

02 травня о 1:23 до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла на вул. Г...

Розкажіть дитині, до кого вона може звернутись у разі необхідності. Звісно, в ідальному варіанті це можете бути ви. Саме до вас вона має...

П’ятнадцятирічний Дмитро Батіков, дванадцятирічний Георгій Чупір та сімнадцятирічний Василь Лебеденко. Усі ці хлопці зникли на тимчасово...

01 травня о 00:36 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на Харківському шосе. Загоряння сталося в квартирі на 5 повер...

X